След 6-годишна борба, актрисата Искра Донова вече е горда майка

...
След 6-годишна борба, актрисата Искра Донова вече е горда майка
Коментари Харесай

Искра Донова роди син след ин витро в Турция

След 6-годишна битка, актрисата Искра Донова към този момент е горда майка на момченце. През това време тя мина през палитра от страсти, чийто връх е любовта от пръв взор, връхлетяла я на 7 февруари, когато на бял свят се появи дълго чаканата й рожба – Йоан.

Тя показа, че в този миг всичко затихнало, с цел да запечата най-красивия и дълго чакан момент.

Със брачна половинка й Жеко, са дружно от дълго време, само че най-съкровената им фантазия се сбъднала след ин витро процедура в прилежаща Турция.

 

В продължение на цяла година събирали яйцеклетки и ембриони, с цел да може да ги замразят, тъй като към този момент не е на 23 години и си давали сметка какъв брой ще е мъчно. Наясно са, че в случай че желаят втора рожба, ще би трябвало да преминат през същите тези процедури.

 

Именно заетостта й в сериала „ Братя “ по време на пътуванията й до клиниката в Истанбул, й помогнали да не се вглъбява толкова в процеса и да не задълбочава упования и паники. Инжекциите, които трябвало да поставя, ги поставяла сред фотосите на снимачната площадка на сериала. След като лекарят й споделил да са подготвени, Искра се подложила на ин витро процедура. Направила си тест за бременност много рано и втората линия, показваща позитивния резултат била бледа. След като на идващия ден повторила теста, чертата била още по-наситена.

 

Не споделила обаче на брачна половинка си, защото желала да е изцяло сигурна. Затова, с цел да е изцяло сигурна, си направила и кръвен тест, резултатът от който несъмнено, доста я зарадвал. Веднага побързала обаче да овладее страстта си, давайки си сметка, че първите седмици са доста рискови. След време, когато със брачна половинка й отишли на обзор и чули сърдечния темп на рожбата си, се отдали напълно на вълнението от благополучие.

 

Първите три месеца от бременността си, Искра не се чувствала по никакъв начин добре поради нормалните неразположения. Гадело й се от всичко, даже и от вода. Успявала са приема безпроблемно само тестени храни. След третия месец към този момент се чувствала по-добре и възобновила тренировките си във фитнеса. Въпреки придвижването, по време на бременността наддала цели 19 кг.

 

Заради лекарска рекомендация, рожбата й се появила на бял свят със секцио. Йоан се родил с тегло 3.600 кг. и височина 50 см. С мъжа й не си доспиват, само че са щастливи от повода за безсънието им. Детето носи името на бащата на Искра – известният фотограф Иван Донов. Дълго време се колебали дали да го запишат Йоан и в последна сметка Искра взела решението минути, откакто видяла сина си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Искра Донова син Йоан актриса Иван Донов фотограф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР