След 6 години в Европейския парламент Асим Адемов от ГЕРБ-СДС

...
След 6 години в Европейския парламент Асим Адемов от ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Асим Адемов: ПП-ДБ не могат да приемат ситуацията, показват партизанско отношение

След 6 години в Европейския парламент Асим Адемов от ГЕРБ-СДС напуща Брюксел. Той означи, че отчаян от отношението на „ Продължаваме Промяната - Демократична България “ след изборите.

„ Разочарован съм от държанието на ПП-ДБ след изборите. Те изгубиха пагубно, само че сякаш не могат да одобряват обстановката. Вместо да показват държавническо държание, те демонстрират партизанско отношение към комплицираната конюнктура в България ”, уточни Адемов.

„ Победата на изборите е доста значима, тъй като е доста ясна и безапелационна. Безспорният победител на тези избори е ГЕРБ-СДС и това не предстои на никакво подозрение и коментар. Що се отнася до все по-малко участващите в изборния развой, това е обезпокоителен въпрос. Но си има пояснение – хората ми споделяха, че са изтощени от избори ”, съобщи евродепутатът.

Адемов е безапелационен, че не би трябвало да има повече избори.

„ Ако има нови избори през есента, съм уверен, че ще има още по-ниска интензивност. Тези партии, които в този момент са в Народното събрание и приказват за идни избори също ще изгубят доста ”, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР