След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност

...
След 53 дни на протест, които доказаха на световната общност
Коментари Харесай

Отровното трио: След изявлението на ДПС, Борисов няма шанс да задържи властта

" След 53 дни на митинг, които потвърдиха на международната общественост и на целия български народ, че корумпираното държавно управление, ръководено от, би трябвало да подаде оставка, през днешния ден по-умният от съдружниците във властта лиши Бойко Методиев Борисов от последното му оправдание за оставане на власт ". Това се споделя в известие до медиите на така наречен Отровно трио - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян. 
" След промяната на министри, безпринципното разпределяне на пари, опитите за принуждение върху жителите, последният късмет за задържане във властта след изказването на, към този момент не съществува.
 Отровното трио с нова порция въпроси към Иван Гешев " Отровното трио " с нова порция въпроси към Иван Гешев
" Извършен е грамаден ремонт на вила номер 5, има ли социална поръчка за това. Защо Бюрото за протекция на очевидците охранява основния...
Ние не се доверяваме на мафиотското ръководство до окончателната и бърза оставка на държавното управление и съставянето на длъжностен кабинет, гарантиращ почтено и транспарантно осъществяване на изборите. Протестите не престават, както и всенароднoто въстание на 02.09 остава. Това е чудесна дата, на която самотният деспот може да се отдръпна, с цел да можем на 06.09 да честваме Съединението на България. Не се отхвърляме от нито едно наше искане. Битката продължава. Ние жителите сме новото начало в публичния живот на България ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР