След 50 години е важно да продължите да се интересувате

...
След 50 години е важно да продължите да се интересувате
Коментари Харесай

Елегантна визия за жени на 50+, за да изглеждат като дама, а не млада възрастна жена

След 50 години е значимо да продължите да се интересувате от мода, само че въпреки всичко би трябвало да преразгледате малко разпоредбите за избор на облекла, като давате желание на по-елегантни неща.

Трябва да заложите на качеството. Нека комплектът е дребен, само че в случай че всички детайли на дрешника са добре комбинирани един с различен, тогава с стеснен брой неща ще бъде допустимо да се основават разнообразни изображения.

Ето няколко образеца за изображения, които могат да се употребяват като основа, само че е значимо да добавите нещо свое, с цел да покажете характерност.

Примери на облици

Модерна рокля риза от щампа. Модел със закопчалка от горе до долу, расклешен, с колан. Ръкавите са бухнали, с дължина три четвърти. Страничните шевове са с ниски цепки. Роклята беше съчетана с розови мулета с отворени пръсти и черна чанта.

 Рокля от лека материя с огромен принт. Модел със свободен контур, може да се носи независимо или в комплект с необятен колан. Ръкавите са свободни, прави, триъгълно деколте. Дължината на роклята е доникъде на коляното. Обувки и чанта в бежово и кафяво, в звук с колана.

 Яркочервена рокля е превъзходен избор за лятото. Рокля със закопчалка от горе до долу. Модел, свалящ се на талията с разклещена пола. Роклята е приключена с тясна алена презрамка. Тъй като роклята е ярка, би трябвало да изберете неутрални допълнения – сива чанта и обувки. Чантата е украсена с цветна вратна забрадка.

 Сива рокля с трапецовиден контур наподобява истинска заради асиметрично подредените кормила. Роклята беше съчетана с балерини с леопардови щампи и бежова чанта.

 Светлобежова рокля с трапецовиден контур. Модел с цип от горе до долу. Яка на ризата, роклята е допълнена от кръпки джобове на гърдите. Роклята беше съчетана с джапанки със змийски принт и бяла чанта.

 Лека мрежеста пола с текстуриран принт на точки. Модел с подплата, дължина на полата – под коляното. Полата беше съчетана с бяла тениска със светлосив щампа.

Тениската беше пъхната в колана на полата, талията беше в допълнение подчертана с кожен колан. Към изображението те избраха балетки със подострен връх, който да подхожда на цвета на колана, и клъч с леопард.

 Оригинално наподобява светлобежова пола на фигурна флиртаджийка с две дълбоки контра плисета начело. Тя избра светла кремава риза с класическа кройка. Допълнения – бяла чанта и обувки с невисок противоположен принт.

 Дълга права пола от тъкана материя със змийски принт. Модел с дължина до глезена с цепка в централната предница. За полата бяха определени бяла тениска и мрачно синьо текстилно късо яке с огромни джобове. Допълнете визията с бели маратонки и морска чанта.

 Карирани панталони с дължина до глезена са превъзходен избор за лятото. Модел в бежово и кафяво. Те бяха съчетани с бяла рокля, бели маратонки и тъмнокафяв колан.

 Ефектна визия с дънки. Дънки, разкроени на ханша, изрязани. Долният борд на краката е недопечен. Дънките са съчетани с тъмна камуфлажна тениска. За тази визия са определени бежови помпи с черни пръсти и черна чанта с релефна повърхнина. Изображението се добавя от ефектни бижута.

 Ако фигурата разрешава, тогава е изцяло допустимо да носите къси панталони. Разбира се, не би трябвало да избирате прекомерно къси модели, това ще наподобява предизвикателно. Но правият модел с дължина до коляното е съвършен за възрастни дами.

Моделът би трябвало да е междинен или висок. В образеца са определени светлосиви къси панталони с джоб на единия крачол. Горната част на ансамбъла е класическа бяла риза. Ризата беше пъхната в талията, а черен кожен колан беше вметнат в примките на колана на късите панталони.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР