След 50 години брак един ден внимателно погледнах съпругата си

...
След 50 години брак един ден внимателно погледнах съпругата си
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро: Една жена винаги може да изпълни мечтата ти

След 50 години брак един ден деликатно погледнах брачната половинка си и искрено й споделих:

„ Преди 50 години имахме дребна къща, остаряла кола, спяхме на пробит диван и гледахме черно-бял тв приемник. Но за сметка на това всяка нощ си лягах в едно легло с красива 19-годишна секси красавица.

Сега имам голямо имение с първокласна къща, няколко непристойно скъпи коли, голямо
легло в луксозна спалня, пъстър тв приемник с необятен екран. Само че дремя в едно легло с 69-годишна жена. Започвам да се колебая, че съм съумял в брака си.

Съпругата ми е доста интелигентна и извънредно трезвомислеща жена. Тя не се обиди, нито ми се скара. Просто ми предложи да си намеря 19-годишна госпожица, а тя ще се погрижи още веднъж да заживея в дребна къщурка, да дремя на пробит диван и да виждам остарял черно-бял тв приемник.

Е, кой може да ме опровергае, че дамите са глупави, заключава великия артист.

Ако погледнете на това, което сте имали преди и това, което имате в този момент – разлика постоянно ще има. По-важно е вие по какъв начин оценявате това, което сте имали и това, с което разполагате в този момент. По пътя, по време на живота, през стадиите на нашито развиване човек прави своите избори. И в случай че той непрекъснато се отмята и съжалява за изборите, които е направил, не можем да кажем нито че това е същински човек, нито че този човек е живял същински, пълностоен живот.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР