След 5-месечен ремонт тази сутрин детска градина „Мир“ посрещна възпитаниците

...
След 5-месечен ремонт тази сутрин детска градина „Мир“ посрещна възпитаниците
Коментари Харесай

Детска градина Мир в Козлодуй посрещна малчугани след 5-месечен ремонт

След 5-месечен ремонт тази заран детска градина „ Мир “ посрещна възпитаниците си в обновената си постройка. По остаряла българска традиция децата прекрачиха прага, посрещнати с питка с мед и самостоятелни дарове. Първото ново нещо за тях бяха шкафчетата, закупени със средства на детската градина, с цел да добавят обновената конюнктура.
Все още тече ремонтът на дворното пространство на детската градина, където се възнамерява построяването на осем детски площадки с обща повърхност 1343 кв. метра и тяхното съоръжение с подобаващи уреди и настилки. Предвидени за ремонт са и двата вътрешни двора на постройката, предопределени за децата от най-малките групи.
Изпълнител на плана е единственият претендент по оповестената социална поръчка – пловдивската компания „ Проинвест строй “ ЕООД, предложила цена за осъществяване на дейностите 166 441,80 лв.. Припомняме, че за реконструкцията на дворното пространство са планувани 167 760 лв. с Данък добавена стойност. Крайният период за привършване на дейностите е през декември, само че при утежняване на метеорологичните условия е допустимо те краткотрайно да бъдат прекратени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР