След 5 години официална връзка, предшествани от две допълнителни години

...
След 5 години официална връзка, предшествани от две допълнителни години
Коментари Харесай

Башар Рахал и Райна се разделиха

След 5 години публична връзка, предшествани от две спомагателни години загадка обич, Башар Рахал и Райна Караянева са скъсали. Чаровният артист още веднъж е ерген, а красивата му към този момент някогашна половинка обикаля света в компанията на сина си, който е във втори клас. 

Башар и Райна са се разделили публично още преди няколко месеца, само че досега не са оповестили това в общественото пространство, научи „ Уикенд ” от близки на артиста. Затова пък са спрели да се следват в обществените мрежи и са изтрили от Инстаграм всичките си общи фотоси, както напоследък вършат звездите, които желаят да се знае, че към този момент са необвързани. Бившите влюбени не тръбят за раздялата си, само че и не я крият. Актьорът споделял с другари и познати, че към този момент няма жена до себе си, като обаче предпочитал да не приказва в медиите за това. Било му неприятно, а и към момента не бил претърпял изцяло раздялата.



Твърди се, че за разлика от нормално, този път не той е кръшкал на жена си, а тя – на него. 33-годишната Райна му слагала рога доста от дълго време, единствено че 48-годишният артист предпочитал да си затваря очите пред изневерите й, с цел да не я изгуби. Накрая обаче му писнало да го прави на простак и двамата се разделили.

Познатите на артиста сякаш го поддържат, само че зад тила му шушукат, че му се връща за всички изневери през годините. Известно е, че той е един от най-големите женкари в родния елит. Още до момента в който беше женен за някогашната си брачна половинка Калина, от която има две деца, кръшкаше постоянно с коя ли не. За това му помагаше фактът, че откакто прекара няколко години с нея в Съединени американски щати, реши да се върне в България, а тя остана зад океана. Двамата сякаш поддържаха огъня от разстояние, само че в последна сметка връзката им се трансформира от фамилна в отворена. Преди да се разведе публично, Рахал към този момент имаше паралелна връзка в България с актрисата Ралица Паскалева. Тя преподаваше в неговата актьорска школа, която обаче напусна, откакто Башар се влюби в Райна.

Актьорът се срещна с някогашната манекенка през 2016 година, когато работеше с нея в предаването на Би Ти Ви „ Лотария България ”. Две години те криха връзката си, само че през 2018-а стана ясно, че Караянева към този момент се познава със сестрата на обичания си – актрисата Карла Рахал. Това се разчу, откакто той настани двете дами една до друга на премиерата на кино лентата „ Революция Х ” в столично кино и двете цяла вечер се държаха като близки приятелки. Година по-късно някогашният мъж на Райна разгласи публично, че с нея са се развели поради Башар. Актьорът също постави формален завършек на брака си с Калина и заживя с новата си обичана.

Покрай връзката с Рахал, който е освен артист, само че и продуцент, Караянева съумя да стане много известна. Тя има участия в разнообразни тв излъчвания, получи роля във кино лентата на Ники Илиев „ Завръщане ”, в който с Башар играят двойка, както и в живота, даже се изяви в плана като изпълнителен продуцент. Какво ще работи занапред нататък, не е ясно, защото надали биха я взели още веднъж във филм с Рахал, а не може да се каже, че има качества, с цел да върви напред в кариерата без мощен мъжки тил зад себе си. Явно обаче не й липсват пари, тъй като в последно време демонстрира в обществените мрежи фотоси от далечни места, на които се радва в компанията сина си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР