След 42 дни отсъствие българското крило Александър Тонев се връща

...
След 42 дни отсъствие българското крило Александър Тонев се връща
Коментари Харесай

Александър Тонев се върна в групата след 42 дни пауза

След 42 дни неявяване българското крило Александър Тонев се връща в групата на Кротоне, разгласи старши треньорът на отбора Давиде Никола.

Калабрийците се приготвят за утрешното посещение на Болоня от 12-ия кръг в Серия А, а бранителят Бруно Мартела и Александър Тонев попаднаха в групата.

27-годишният атакуващ състезател получи разтежение на аддукторите и лявото бедро на 21-и септември по време на мача с Аталанта и от този момент не можеше да се възвърне.

"Александър тренира на цялостни обороти с тима от няколко дни, само че към момента не е подготвен за цялостен мач и ще остане на пейката. Ще забележим дали ще му дадем минути. Но след спирането за мачовете на националните тимове имам вяра, че ще бъде изцяло подготвен с цел да излиза като титуляр, съобщи треньорът Давиде Никола след днешната подготовка на отбора въз основата Антико Борго.

Болоня е на 12-о място с 14 точки, само че отборът има три следващи провали. Кротоне е на 15-а позиция с 9 точки, на три от зоната на изпадащите където са Сасуоло, Верона и Беневенто./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР