След 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото

...
След 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото
Коментари Харесай

След 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото зверство


След 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото безчовечие. Насилникът влезнал в дома на жертвата с здравна ръкавица, маска на лицето и макетно ножче.
Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото безчовечие с детайлности във видео качено в канала на,,Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ “.
Жертвата се е срещнала с насилника си
през септември предходната година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев предизвикал жестоките контузии на 18-годишното момиче работил в нощния клуб като защита, където двамата се видели за първи път. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълноправие, за разлика от нейните връстнички,
на които е желал пари, с цел да влязат.
Георгиев работил нелегално, без контракт по думите на момичето. Дебора в никакъв случай не се е напивала, употребявала опиати или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. Майката на момичето сподели негативен тест за опиати изработен ден след нещастието.,,Винаги, когато отивам на дискотека си взимам вода и я държа в ръка от самото начало “, твърди момичето.

 Дебора Георги Георгиев - 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото безчовечие (ВИДЕО)

Извършителят на жестокото принуждение е пощипвал и флиртувал с малолетното тогава момиче. Самият той е изискал да й покаже документи за бракоразвод, откакто Дебора е схванала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едвам на 17 години, когато се е влюбила в него, удостовери и майката на момичето. Тя добави в изявлението пред Цанов,
че Дебора го е обичала.
Дебора е била насилвана месеци наред с плесници и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждал през прозореца от вкъщи й казвал ехидно,,Няма да оцелeеш “.,,Крила съм синини с фон дьо загар от майка ми, когато ме душеше, един път припаднах, само че той ми сподели знам какво върша няма да умреш “, през сълзи сподели Дебора във видеото.,,Никога не сме излизали обществено с изключение на, когато ходех да го виждам на работното му място.,,Не съм ходила даже в дома му “, споделя тя.
В денят на жестокото и кърваво принуждение,
Дебора се прибирала от учебно заведение към у дома. Той й звъннал на домофона и тя попитала,,кой е “, първият път никой не се обадил. Вторият път, когато попитала,,кой е “, насилникът дал отговор и тя му отоворила. През вратата се показала синя, здравна ръкавица. Мъжът, който накълцал момичето бил с маска и държал макетно ножче. Първоначално Дебора си мислила, че приятелят й се майтапи с нея, защото
той самият знаел какъв брой е страхлива тя,
само че когато към този момент си доближил към нея и я блъснал с пестник, оттова тя нямала спомен за нищо. Седяла на стълбите пред дома си, когато видяла доста кръв, само че не чувствала никаква болежка, споделя във видеото.,,Кожата ми висеше от ръцете и краката “, сподели тя. Зашили я в болничното заведение 400 пъти без анестезия, защото изгубила доста кръв и имало заплаха от натравяне. Първите няколко дни гледала в една точка и видяла майка си по какъв начин рева, Дебора желала единствено вода и храна. Първото нещо, което е споделила, че желае да види майка си. Това прочувствено описала тя във клипа с изявлението.
Нейна огромна поддръжка била бизнесдамата
Мария Бонева, която преди години е обезобразена с киселина. Протестите и поддръжката към жертвата дават криле на 18-годишното момиче, това показа майка й.

Дебора изрично съобщи, че ако види Георги Георгиев ще му се усмихне тъкмо по този начин както той на камерите и ще го подмине.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР