След 40 години кройката и използваните материали за дрехите стават

...
След 40 години кройката и използваните материали за дрехите стават
Коментари Харесай

Дами, не обличайте дрехи в тези цветове

След 40 години кройката и употребяваните материали за облеклата стават по-важни, само че освен те са в положение да ви изиграят неприятна смешка. Важен аспект при избора на облекло и аксесоари са цветовете, които могат да ви подмладят, само че и да ви състарят още повече.

Безспорното табу за дами на възраст 40+ е тоалетът, в който доминира наситено бордо. Той акцентира всички свързани с възрастта промени, които в един момент ще ви трансфорат от ефектна жена в разцвета на живота и силите си в застаряваща дама.
 iStock/Getty Images
Дори и да сте обзети от неудържимо предпочитание да се откроите от тълпата с тоалет в " горещата " цветова гама, не прибързвайте! Носейки блестящо оранжева дреха , без да желаете ще добавите десетина години към биологичната си възраст - този цвят доста акцентира бръчките и сенките под очите. Освен това в него се усеща юношески абсолютизъм и вие рискувате да бъдете класифицирани като опитваща се да „ младее ” лелка.
 iStock/Getty Images
Ярко розовият цвят в жанр Барби надалеч не е най-хубавият вид за дами минали междинната възраст. Вместо образно подмладяване, ще изглеждате като сбръчкана кукла. А е малко евентуално да очаквате подобен резултат.
 iStock/Getty Images
Ако приказваме за асоциации, подсъзнателно мрачно лилавото се свързва с увяхването. Ако облечете връхна дреха с този цвят, кожата на лицето ви ще сивее, а кожните недостатъци и тъмните кръгове от недоспиването ще станат по-забележими. Този колорит освен прибавя възраст, само че и придава изстрадал тип на дамите.
 iStock/Getty Images
Земнокафяв. Подобен цвят не се предлага даже за млади хубавици, да не приказваме за дамите от възрастовата категория 40+. Свързва се освен с изсъхване, само че и с беднотия. Затова мощно се предлага да го изоставим изцяло.
 iStock/Getty Images

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР