След 40 дни в COVID реанимация, интубиран и на апаратна

...
След 40 дни в COVID реанимация, интубиран и на апаратна
Коментари Харесай

След 40 дни в COVID реанимация: Полицай се зарече, че повече компромис с ваксините няма да прави

След 40 дни в Коронавирус реанимация, интубиран и на апаратна вентилация, 49-годишен служител на реда от Бургас живее втори живот. Веселин Косев е избавен с помощта на напъните на лекари от две лечебни заведения, в които прекарва 3 месеца.

Възстановяването му продължава, а лекарите считат, че пациентът им е целунат от Господ. Д-р Димчо Димов описа за случая и съобщи, че мъжът е признат с тежко протичащ ковид и несполучливо лекуване вкъщи.
Певица умря, откакто съзнателно се болести с COVID-19 (ВИДЕО)
Фолклорна певица от Чехия е умряла, откакто съзнателно се е заразила с ковид, оповестява BBC. 57-годишната Хана Хорка не е била в...
Прочети повече
„ Той попада в общо поделение за короановирус, внезапно се утежни и е интубиран на втория ден “, добави един от лекуващите лекари.

Веселин се разболява през октомври и за дни се утежнява. Близките му споделят, че трансформират мнението си за имунизациите и няма да вършат взаимни отстъпки със себе си. Сега следва и развой по възобновяване на независимото дишане и на възобновяване на мускулите.

Два лекарски екипа, санитари и медицински сестри се преборват мъжът да оцелее. Един от медиците съобщи, че и волята за живот и борбеността са доста значими при сходни тежки случаи на протичане на болестта.

 

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР