След 40 дни в COVID реанимация, интубиран и на апаратна

...
След 40 дни в COVID реанимация, интубиран и на апаратна
Коментари Харесай

Граничен полицай от Бургас живее втори живот след 40 дни в COVID реанимация

След 40 дни в Коронавирус реанимация, интубиран и на апаратна вентилация, 49-годишен граничен служител на реда от Бургас живее втори живот. Веселин се разболява през октомври и за дни се утежнява. С бронхиална астма и двустранна пневмония е признат в Коронавирус отделението на Онкологията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30016
" Бях на О2, кислородна маска, само че нещата не се оправяха и в един миг просто нямаше накъде, трябваше в реанимация да постъпя ". Аз даже не знаех какво ще се случи с мен, не знаех какво значи даже интубация ", споделя  Веселин Косев пред БТВ.

" Всеки един миг беше обезпокоителен. Аз, той като беше интубиран, просто стоях и гледах в една точка. Не знаех какво да си мисля и, знаейки в действителност статистиката, единствено 10 % от интубираните оцеляват ", споделя Евгения Косева, брачна половинка на Веселин.

Веселин Косев е безапелационен, че е имал вяра.
 
" Защото знам, мислих и към този момент съм сигурен, че съм бил във допустимо най-хубавите ръце. Всички ми споделят, че съм богопомазен. Изключително признателен съм, цялостен живот няма да не помни нито докторите, нито всички, които са полагали тези грижи за мен ", споделя Веселин.

След Нова година той е изместен в друго поделение:

„ Сега, сега, напъните са съсредоточени върху раздвижването, тъй като той би трябвало да стане на крайници и към този момент да се прибере у дома ", добави брачната половинка му Евгения Косева.

След 3 месеца в болничното заведение най-вече му липсва дребният му наследник. 

След това тестване фамилията трансформира отношението си към имунизациите.

„ Задължително оттук насетне с ваксини. Просто две отзиви по въпроса няма. Повече взаимни отстъпки със себе си, опити няма да върша! Такива неточности повече - не ", безапелационен е Веселин.

От болничната стая Веселин Косев не стопира да благодари на лекарите, а те и през днешния ден бяха на дежурство в Коронавирус бранша.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30016  Разследват огромен брой подправени имунизационни документи в Германия Разследват огромен брой подправени имунизационни документи в Германия  Новозаразените с COVID-19 в Турция надвишиха 70 хиляди души Новозаразените с COVID-19 в Турция надвишиха 70 хиляди души  Певица се болести съзнателно с COVID-19 и умря Певица се болести съзнателно с COVID-19 и почина
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР