След 4-месечна яростна война с надписи по врати и обвинения

...
След 4-месечна яростна война с надписи по врати и обвинения
Коментари Харесай

Бившият PR на ДПС Велислава Кръстева си тръгва от Народния театър, очакват след нея да си тръгне или да бъде уволнен Александър Морфов

След 4-месечна гневна война с надписи по порти и обвинявания за политически пристрастия зад сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов ", пиарът Велислава Кръстева е решила да напусне бойното поле. Това разкрива " 24 часа ".
 
Според източници от Министерство на културата шефът Васил Василев е внесъл нова управническа конструкция на първата ни натрупа, в която липсва с изключение на позицията на пиар, и тази на основен режисьор, на който пост сега е Сашо Морфов.
 
Затова и упованията са режисьорът, основал грозните подиуми във войната с надписи по вратите, също да напусне поста. Във ведомството даже имало упования режисьорът да бъде уволнен дисциплинарно.
 
Изданието е потърсило за удостоверение Велислава Кръстева, само че телефонът й е бил изключен. Актьори от театъра обаче са удостоверили импровизирано, че тя е подала оставка, споделяйки в петък, че имиджът на Народния не трябва да бъде обречен в фиктивен политически спор, какъвто нямало. 
 
 Александър Морфов и Велислава Кръстева Александър Морфов и Велислава Кръстева Източник: Фейсбук
Скандалът в Народния спектакъл " Иван Вазов " стартира на 29 октомври, когато след зрелище на " Хъшове " основният режисьор Александър Морфов надраска вратата на кабинета и изкърти табелката с името на Велислава Кръстева - завеждащ " Връзки с обществеността " в театъра от предишното лято насам, а преди този момент дълготраен пиар на Движение за права и свободи, двукратно народен представител от партията и доближена до нейния почетен ръководител.
 
Конкретният мотив за гнева му бе видео от изборите на 2 октомври, в което тя съпровожда Ахмед Доган до изборната секция.     
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР