След 4-годишно прекъсване, България отново се завръща на Детската Евровизия.

...
След 4-годишно прекъсване, България отново се завръща на Детската Евровизия.
Коментари Харесай

Вече може да гласуваме от България за Детската Евровизия в Париж

След 4-годишно спиране, България още веднъж се завръща на " Детската Евровизия ". Страната ни ще бъде показана с песента " Езикът на любовта ", изпълнена от Денислава и Мартин, които към този момент са в Париж.

Големият концерт на " Детската Евровизия " ще се състои тази неделя (19 декември) като стана ясно, че България ще се яви под номер 6 на песенния конкурс. Шоуто може да бъде гледано от всички български жители по Българска национална телевизия 1, предавано на живо от 17:00 часа.

От петък, 17 декември, всички фенове в България ще могат да поддържат до 3 песни в онлайн гласуването на junioreurovision.tv, а тази година ще можем да гласуваме и за България.

Тазгодишното мото на " Детската Евровизия " е " Представи си ", а атмосферата дава обещание да бъдат в действителност коледно и магично завладяваща.

Това ще е седмото присъединяване на България в " Детската Евровизия ". Най-голям триумф страната ни завоюва през 2014 година година, когато Крисия, Хасан и Ибрахим се класираха втори в Кипър и донесоха семейството ни през 2015 година

Гласувайте за българските деца на " Детската Евровизия "! Може да видите и изразената поддръжка от съучениците на Денислава и Мартин.


Гледайте видеото на нашата ария на " Детска Евровизия " 2021
Песента, с която Дени и Марти ще показват България на " Детска Евровизия " 2021 - " The Voice of Love ", към този момент има и публично музикално в...
Прочети повече
Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР