След 4 години в ефир БТВ реши да свали Шоуто

...
След 4 години в ефир БТВ реши да свали Шоуто
Коментари Харесай

И за сбогом Цитиридис захапа жестоко Слави

След 4 години в ефир БТВ реши да смъкна „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ от програмната си скица. Във вчерашния заключителен епизод водещият не скри разочарованието си. В прочувственото слово той изрази признателност към екипа, само че и не спести рецензии към малкия екран и най-много към предходника си в ефира – Слави Трифонов.

 

Изразявайки поздравления към екипа си Цитиридис заложи на любовта. Посочи всеки от бенда и това по какъв начин се е трансформирал живота му през последните 4 години, пробвайки се да покаже, че в шоуто всички са били голямо семейство. Именно в тези моменти сълзи потеглиха от очите на Николаос, а думите мъчно излизаха от устата му.

 

На другата прекаленост изпадна когато даваше оценка какво в действителност е направило шоуто за телевизонния ефир в България. Без непосредствено да посочва имена Цитиридис захапа грубо Слави и спорния му жанр на водене на предаване. „ Това шоу даде различен вид говорене по малкия екран. Без да наскърбяваме, без да крещим, без да се репчим и без да не можем да признаем грешките си “, проплака Николаос. За да затвърди, че тези думи са ориентирани към Слави Трифонов, той съобщи финално – „ Това бе от нас, аз няма да стана политик “!

 

За довиждане Цитиридис даде и заричане на феновете – „ Ще се забележим още веднъж в друга форма, в този свят “, евентуално имайки поради различен предстоящ план, по който ще работи.

 

Автор: тик-ток

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР