След 4 дни ожесточена битка между 8-те най-добри отбора в

...
След 4 дни ожесточена битка между 8-те най-добри отбора в
Коментари Харесай

Virtus.Pro покориха Хамбург и спечелиха първия си Dota 2 Major турнир


След 4 дни яростна борба сред 8-те най-хубави тима в света, Virtus.Pro съумяха да завоюват първата си купа от Major шампионат, побеждавайки Team Secret с безапелационното 2:0.

Първият ден на шампионата стартира без никакви изненади, защото в Group A Newbee победиха Fnatic и Team Secret се оправиха с Evil Geniuses, а в Group B тимът на Liquid с Иван “MinD_ContRoL” Иванов и Virtus.Pro завоюваха игрите си надлежно против SG e-sports и Keen Gaming.

През втория ден Team Secret се пребориха за място на плейофите след една не толкоз безапелационна игра против Newbee, която приключи 2:1 в интерес на европейския тим. Напред минаха и Virtus.Pro, които сполучливо се опълчиха на първенеца от TI7, Team Liquid.

На 28.10 станаха ясни и останалите 2 тима, които ще вземат присъединяване на полуфинала - финалистите от The International 7, Newbee и Team Liquid. Въпреки слабата игра и на двата тима от първите дни, те съумяха да се оправят с Evil Geniuses и Keen Gaming и да продължат към плейофите, където премериха сили с другите полуфиналисти.

източник: Борис Кечев

Последният ден на ESL One Hamburg 2017 беше изпълнен с изненади и забавни игри. Virtus.Pro в профил китайската машина Newbee, а по-късно след неповторимото дерби сред Team Secret и Team Liquid тимът на Иван “MinD_ContRoL” Иванов беше отхвърлен при резултат 2:1.

На финала един против различен се изправиха тимове, които съумяха да победят най-силните тимове в света и да потвърдят, че има място за тях на професионалната сцена. Играта както на Team Secret, по този начин и на Virtus.Pro беше на равнище, само че мечките демонстрираха повече умения и надделяха съперниците си при краен резултат 2:0. MVP на шампионата стана Solo от тима на спечелилите, тръгвайки си от Хамбург с чисто нов Mercedes-Benz на стойност €50,000.

Българските почитатели имаха опцията да следят определени мачове с коментар на български език, възложен от Величко Василев, Йордан Данчев и Иван Шопов по Нова Спорт, както и на страницата портал на Vbox7, където може да се открият връзки към още публикации и записи от мачовете.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР