След 30 години по терените у нас и в чужбина,

...
След 30 години по терените у нас и в чужбина,
Коментари Харесай

Съдийската комисия към БФБаскетбол – с благодарност към Йордан Бозов

След 30 години по терените у нас и в чужбина, предходната седмица един от най-обичаните и уважавани баскетболисти у нас в последните години – Йордан Бозов, разгласи, че поставя завършек на професионалната си кариера. Гардът на „ Рилски състезател “ направи това посредством обществените медии, откакто стана ясно, че сезонът в НБЛ завършва поради международната зараза от COVID-19.

Обявлението на 41-годишният състезател провокира доста реакции, като признателност за приноса му изрекоха от „ Рилски състезател “, където игра в последните 8 сезона, а също и от „ Балкан “, чиито екип също е обличал в кариерата си.

Специално благодарствено послание прати и Съдийската комисия към БФБаскетбол:

„ От името на цялата съдийска общественост, Съдийската комисия към БФБ желае да изкаже своята признателност към Йордан Бозов за приноса му за развиване на българския баскетбол за всичките тези години, в които той се е отнасял с почитание освен към самата игра, а и към всички участници в нея. Винаги е бил образец за подражателство с правилното си държание, професионализъм и себераздаване.

За нас той е един от позитивните образци по какъв начин може състезателите доброжелателно да дискутират обстановки по време на срещата.

Ние мощно се надяваме господин Бозов да продължи своето развиване като треньор, възпитател и началник в българския баскетбол и да съобщи своя опит, познания и умения на младото потомство. Сигурни сме, че напълно скоро още веднъж ще се забележим в залите и желаеме да му пожелаем доста здраве и триумфи в новите инициативи. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР