След 3 години мълчание: Айри Мурад с първа изява на

...
След 3 години мълчание: Айри Мурад с първа изява на
Коментари Харесай

Измама за над 14 бона разкриха на сесията в ОбС в Пловдив!

След 3 години безмълвие: Айри Мурад с първа изява на сесия

Документна машинация разкри през днешния ден на сесията ръководителят на Общинския съвет Савина Петкова. Фалшивите документи са импортирани от съдружие " Всички дружно за една идея ". Както " Марица " писа през днешния ден, сдружението се пробва към този момент на няколко сесии да получи спортната зала " Колодрума " за осъществяване на благотворителен концерт, без да заплаща наем. Предложението е импортирано за разглеждане от общинския консултант от Реформаторския блок Айри Мурад.

Към документите е приложено сканирано копие на писмо от Българския комитет на ЮНЕСКО, чийто основен секретар Венцислав Манчовски разпорежда от комитета да бъдат платени 14 500 лева като хонорар на националната певица Николина Чакардъкова, която е измежду участниците в благотворителния концерт.

Манчовски заявява, че концертът ще мине под патронажа на българското посланичество на ЮНЕСКО и че това писмо е изпратено до президента, националното заседание и министър-председателя.

Савина Петкова изясни, че при инспекцията се е оказало, че въпросният Манчовски не е нито основен секратар, нито има нещо общо с ЮНЕСКО. Само Айри Мурад и Вихра Ерамян са дали своят вот за безвъзмездното даване на залата на сдружението. Останалите съветници го отхвърлиха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР