След 28 години в БНТ, доскорошният водещ на предаването Вяра

...
След 28 години в БНТ, доскорошният водещ на предаването Вяра
Коментари Харесай

Горан Благоев вече не е в БНТ

След 28 години в Българска национална телевизия, досегашният водещ на предаването " Вяра и общество " Горан Благоев към този момент не е част от Българска национална телевизия. Това заяви самият той с пост в жанр " кърваво писмо " в групата " Да върнем Българска национална телевизия на обществото! Оставка на Кошлуков! ", отбелязва dir.bg.

" От през вчерашния ден към този момент не съм чиновник на Българска национална телевизия. След 28 години и половина споделих " Довиждане " на институцията, която ме построи като експерт. Направих този избор с цялостната увереност, че там където стартира да господства примирението, безхарактерността, посредствеността аз повече не мога да имам място ", написа Благоев и прибавя: " Тръгвам си с признателност към всички, с които професионалния път ме срещна през тези минали 28 години и половина. Благодаря ви за удоволствието от взаимната ни работа, за съпричастността, за поддръжката, даже за тестванията, които сте ми сервирали. Всичко е трупане на опит, на скъп опит ".

" Тръгвам си с любов към всички сътрудници които остават и нямат различен избор с изключение на да търпят кошлуковизацията на Българска национална телевизия, към сътрудниците които би трябвало да търпят подлостите и лъжите на този човек и лакеите му, тъй като нямат опция да отидат другаде. Тръгвам си обаче и с болежка към тези сътрудници, които през тези минали три месеца демонстрираха своето безгръбначие и ласкателство към мощните на деня! ", прибавя Горан Благоев.

Той приключва с анонс, че през идната седмица ще разкрие по какъв начин ще продължи професионалния си път.

За напрежение сред Горан Благоев и управлението на Българска национална телевизия стана ясно през лятото. Тогава той се оплака, че обичайните повторения на " Вяра и общество " ще бъдат свалени от екран в почивните месеци. Това не се случи, а в същото време водещият стана съучредител на партията на Цветан Цветанов, като оглави религиозния политически бранш в нея. На 5 октомври той заяви, че " Вяра и общество " пада от ефир, а измежду посочените претекстове бил този, че " крие, че е член на партия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР