След 27-годишно разследване полицията в САЩ успя да разбере кой

...
След 27-годишно разследване полицията в САЩ успя да разбере кой
Коментари Харесай

След 27 години разкриха кой е бил мистериозният клоун-убиец! Никой не може да повярва, че това всъщност е


След 27-годишно следствие полицията в Съединени американски щати съумя да разбере кой е бил клоунът палач, който на 26 май 1990 година стреля по Марлийн Уорън пред дома ѝ в Уест палм бийч, Флорида.

Жената точно е излизала от дома си, с цел да купи цветя и балони, когато чужд, облечен в клоунски костюм я убива пред очите на сина ѝ и неговите другари.



Свидетели споделят, че клоунът не е обелил и дума на своята жертва, а основният следовател по случая споделя пред пресата, че в 19-годишната си кариера не е виждал сходно безскрупулно ликвидиране.

Първият обвинен е брачният партньор на Марлийн – Майкъл Уорън. От няколко месеца двамата имали съществени фамилни проблеми, а някои даже споделят, че са били пред бракоразвод.

Полицията обаче по този начин и не открива солидни доказателства против Майкъл и обвиняване не е повдигнато.

В хода на следствието детективите схващат, че Майкъл е имал извънбрачна спекулация. Още тогава се появяват подозрения, че любовницата му Шийла Кийн може да е забъркана в убийството, само че и против нея не са отрити доказателства.

Така полицията стига до задънена улица и се отхвърля от търсенето на килъра. Разследването е възобновено още веднъж през 2014 година, когато ДНК тестовете са на доста по-развито равнище.

На събраните улики се прави нова ДНК експертиза. По това време Шийла и Майкъл, който към този момент били семейство, се занимавали с ресторантьорски бизнес в Тенеси.



Двамата още веднъж са основните обвинени, а най-после служителите на реда съумяват да потвърдят, че Шийла е била клоунът палач. За момента повече елементи от следствието не се споделят, само че килърката е задържана, като към момента се преглежда и присъединяване на Майкъл Уорън.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР