След 26 януари 2016 г. животът на Наско Златинов не

...
След 26 януари 2016 г. животът на Наско Златинов не
Коментари Харесай

Всички Помним Наско Златинов, Който Беше Помлян От Парче Бетон На Ам Хемус! Вижте Само Какво Обяснение Му Дадоха!

След 26 януари 2016 година животът на Наско Златинов не е същият – нито лицето му. Бетонното парче от моста при село Яна пада, пробива предното стъкло на колата и се врязва в лицето му. Чупи челюстта и зъбите му, интервенциите не престават и през днешния ден - в Съединени американски щати, където живее.

Според прокуратурата отговорни няма. Наско завежда иск към Пътната организация, с цел да покрие лекуването си. Претендира за 4000 лв., има и документи. Същото прави и притежателят на колата – желае 109 лв. за предното стъкло.

От АПИ признават и изплащат вредите нанесени върху автомобила. Не признават обаче имуществените вреди на потърпевшия, а повода е в детайла.

„ Към предствената от него молба в Агенцията са приложени редица документи, част от които са и две фактури, за които обаче в реалност няма приложени платежни нареждания, т.е. не са налице доказателства, че от потърпевшото лице са осъществени въпросните заплащания ”, съобщи Благородна Йорданова, шеф отдел „ Обществени поръчки и правно обслужване ” към АПИ.

„ Имаме двоен аршин – в единия случай споделяме: Да, ние сме задължени да платим, в другия споделят: Не, няма да платим, тъй като се касае за човек. Плащаме ламарините, само че не плащаме на индивида ”, означи юристът на Наско Златинов – Георги Вълков.

Наско и юристите му ще водят и дело за неимуществените вреди за 100 хиляди лв.. Междувременно Софийската градска прокуратура приключва следствието със умозаключение, че става дума за „ инцидентно събитие ”, обвързвано и с неприятно време.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР