След 25-годишна връзка заедно и три общи деца, Енрике Иглесиас

...
След 25-годишна връзка заедно и три общи деца, Енрике Иглесиас
Коментари Харесай

ГОРЧИВО: След 25 години заедно Енрике Иглесиас и Анна Курникова се ожениха

След 25-годишна връзка дружно и три общи деца, Енрике Иглесиас и Анна Курникова най-сетне са минали под венчилото и публично са семейство.

Новината за сватбата бе доказана от брата на изпълнителя – Хулио Иглесиас-младши, който без да желае я показа в телевизионно изявление. По време на присъединяване си в предаването на Сонсолес Онега по испански канал, той коментираше венчавката на сестра си Тамара и Иниго Ониева. Докато всичко беше наред първоначално и диалогът вървеше напълно по сюжет, изведнъж Хулио съобщи, че и брат му към този момент е женен.

Разкритието несъмнено изненада публиката, както и самата водеща, която не била готова за сходен процес на събитията. Според вестник Marca, Сонсолес Онегоа даже се пробвала да поправи Хулио, само че той не се отрекъл от думите си, като даже добавил няколко детайлности за церемонията. По думите му, Енрике не обичал огромните тържества и обществените оповестявания на сходни вести, по тази причина запазил всичко в загадка и не вдигнал огромна женитба.

„ Енрике обаче е по отношение на Анна от съвсем 25 години и имат три прелестни деца “, споделил Хулио в изявлението.



Въпреки че са дружно дълго време, Енрике и Анна все не стигаха до олтара, нито пък бяха оповестили проекти за женитба.

Любовната им история стартира през 2001 година, когато се срещат на снимачната площадка на видеото към песента Escape на испанеца. Според източници, двамата незабавно се харесали, а химията посред им била забележима за всички. По това време той е на 26, а тя е на 20 и е в разгара на тенис кариерата си.

През годините двойката се сблъсква с голям брой компликации, като се пробва дружно да премине през висотите и паденията. През 2008 година Анна споделя намерено пред пресата, че в никакъв случай няма да се омъжи за Енрике, което накара огромна част от таблоидите да стартират да пишат за възможна разлъка. Подобни клюки са се появявали на няколко пъти през годините, като нито Енрике, нито Анна са се опитвали да ги потушават.



Напук на желанието от жълтите медии за разлъка, влюбените останаха дружно и сътвориха семейство, даже без да имат подписан брак. През 2017 година им се раждат близнаците Николас и Луси, а две години по-късно на бял свят се появява и Мари.

Макар Иглесиас към момента да поддържа сполучливата си кариера, Курникова се отхвърли от тениса в името на фамилията. Все отново изпълнителят оказва помощ в развъждането на децата, които рядко се появяват в обществените профили на родителите си. Въпреки че са наследници на известни персони, Николас, Луси и Мари в никакъв случай не са стъпвали на аления килим, нито пък са показвани толкоз постоянно, колкото връстниците си.



" Винаги съм желала да имам деца, без значение дали ще осиновя или ще родя. Обичам да се грижа за хората “, сподели Курникова през 2011 година Тогава добави, че бракът не е толкоз значим за нея, тъй като се намира в щастлива връзка, която не е наложително да бъде узаконена пред който и да било.

Очевидно мнението ѝ се е трансформирало, но едва ли скоро ще забележим удостоверение за сватбата, имайки поради желанието на Енрике и Анна да запазят персоналния си живот надалеч от медиите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР