След 22.00 ч. тази вечер ще бъде пуснато движението по

...
След 22.00 ч. тази вечер ще бъде пуснато движението по
Коментари Харесай

Тази вечер пускат движението по столичния бул." Княз Ал. Дондуков"

След 22.00 ч. довечера ще бъде пуснато придвижването по бул. " Княз Ал. Дондуков " в сектора от ул. "Г. С.Раковски " до бул. "Васил Левски ". Това оповестиха от пресслужбата на Столична община.

Изпълнителят на обекта ще продължи работа по тротоарите в сектора от ул. "Г.С.Раковски " до бул. "Васил Левски ".

Строително-ремонтните действия по четвъртия сектор от реконструкцията на бул. "Кням Ал. Дондуков " - от ул. "Г. С. Раковски " до бул. "Васил Левски " започнаха на 15 септември.

Реконструкцията на бул. "Княз Ал. Дондуков " се извърши поетапно, с организация, съобразена напълно с изискванията на работа в градска среда. Строително-ремонтните действия започнаха на 1 юни 2017 година с реконструкцията на ул. "Кракра ", която в края на юли бе отворена за коли. По искане на Столична община в плана по ремонта на ул. "Кракра " са изпълнени две спомагателни релсови стрелки в посока ул. "Янко Сакъзов ", което дава опция за десен завой към паметника на Апостола.

Участъците на бул. "Княз Ал. Дондуков " - от Министерски съвет до ул. "Г. С. Раковски " и от от бул. "Васил Левски " до ул. "Кракра " бяха отворени за придвижване на 15 септември. Изцяло са сменени релсовия път на остарялото трамвайно трасе и контактната мрежа. Релсовият път е изпълнен с технология, при която се слагат чугунени подложки, закрепени двустранно със специфични дюбели, които държат релсата в самия бетон. Нивото се съблюдава чрез рамки, които са по-широки от релсовия коловоз. По релсовия път са сложени и специфични гумени заглушители, с цел да се понижи шумът.

Частта от Министерски съвет до ул. "Г.С.Раковски ", която е в историческия център, беше реконструирана с гранитен паваж, както постанови Националният институт за недвижимо културно завещание към Министерство на културата. В сектора от бул. "Васил Левски "до ул. "Кракра " е положена асфалтова настилка. Изградена е велоалея. Изцяло е сменена тръбната мрежа, сложено е LED осветяване от бул. "Васил Левски " до ул. "Кракра " и по този начин целият бул. е с актуализирано LED осветяване.

Утре ще бъде пуснато придвижването по бул. "Монтевидео " от ул. "Маестро Кънев " до ул. "Народно хоро ". Продължава построяването на бул. "Монтевидео " в сектора сред ул. "Народно хоро " до ул. "Боряна ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР