След 2009 г. се работеше по премахване на метастазите, които

...
След 2009 г. се работеше по премахване на метастазите, които
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Свидетели сме на неоправдана жестокост към г-н Борисов

След 2009 година се работеше по унищожаване на метастазите, които бяха пуснати през 90-те години с бандитските групировки - нямаше обири на коли, съвсем нямаше телефонни измами, беше почнала да бъде преодолявана цялата престъпност. Това сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ претендентът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков.

Поради големите мащаби на корупцията в България тя е доста значим фактор за бедността в България. Заплатите на всички в страната ни зависят директно от корупцията по високите етажи на властта, съобщи претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

На никого не му е хрумнало, че една компания, която няма потенциал, е получила " ин хаус " възлагане за ремонт на 182 язовира. Властите в последните години побългариха закона за публичните поръчки, добави социалистът.

Ако свалим равнището на корупция, да стане като в Словения, всеки един от нас ще забогатее с към 50%, уточни Зарков.

Лошото е, че всички ще страдаме поради глобените от Съединени американски щати. Заради това, че нашите органи са проспивали това нещо, ще страдаме всички. Защо стигнахме дотук? Една от аргументите е, че непрестанно си заравяхме главата в пясъка, означи Крум Зарков.

В последните седмици служебното държавно управление хвърля обвинявания против някогашните ръководещи без доказателства. Целта на това нещо е да бъдем омаскарени, разяснява Радомир Чолаков.

20 години съм бил в частния бранш и нямам усещания за корупция. Заклевам се. Това са басни, добави той.

Не одобрявам рецензиите за ремонт на ремонта. Вие викали сте си у дома занаятчия? Може ли да имаш 200-300 обекта в страната и да няма неточности? Пътувах скоро до Русе – няма нито един метър неоправен път, уточни претендентът за народен представител от ГЕРБ-СДС.

В момента сме очевидци на някаква в неоправдана свирепост към един човек – Бойко Борисов. Според рецензиите би трябвало да е виновен за всичко. Това не може да е правилно, това не е правдивост. Тази жестокост, която се излива а сега върху него и върху ГЕРБ, не е обективна. Истеричната акция, която се води най-малко от година половина против ГЕРБ, значи, че са наранени доста съществени ползи. В момента някой си отмъщава на господин Борисов. Като видите листата в Специализирания съд, ще разберете кои са. В момента някогашните ръководещи търпят вреди за това, съобщи Радомир Чолаков.

Служебното държавно управление би трябвало да е като рефер на парламентарните избори на 11 юли. А сега реферът желае да счупи краката на единия от участниците преди да е почнал шампионатът. Работата не отива на добре, сподели още Чолаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР