След 20-годишно прекъсване в Младежкия дом отново функционира кафе-сладкарница. Обновеното

...
След 20-годишно прекъсване в Младежкия дом отново функционира кафе-сладкарница. Обновеното
Коментари Харесай

Откриха обновената кафе-сладкарница в Младежкия дом във Враца /снимки/

След 20-годишно спиране в Младежкия дом още веднъж действа кафе-сладкарница. Обновеното пространство бе намерено от кмета Калин Каменов и шефа на институцията Георги Врабчев.
“Благодарение на изпълнявания план и обезпечените средства от бюджета на Община Враца последователно започваме обновяването въз основата на Младежкия дом. В момента се ремонтират две зали и покривът, като с моя екип търсим източници на финансиране и за огромния салон. Вярвам, че с общи старания напълно скоро институцията, в която стотици деца и младежи развиват своите гении, ще бъде с нова и съвременна визия “ – сподели кметът Калин Каменов и поздрави колектива и самодейците по случай Международния ден на любителското и художествено творчество.
Директорът на Младежкия дом – Георги Врабчев благодари на локалната администрация за поддръжката и съобщи, че сходни ремонтни действия в институцията не са осъществени в последните десетилетия.
По време на визитата си в Младежкия дом, кметът Калин Каменов инспектира и строително-ремонтните работи на две от залите. Дейностите се осъществят в границите на план на обща стойност от над 780 000 лева В рамките на ремонта се обновяват две изложбени зали /Бяла и Синя зала/, подменя се електроинсталацията и се построява особено осветяване. Успоредно с това се прави повсеместен ремонт на покрива на постройката, а достъпът до двете зали ще бъде обезпечен и с рампа за хора в неравностойно състояние.
На събитието участваха още: общинските съветници Владислава Лакова и Георги Генов, заместник-кметовете Петя Долапчиева и Александър Владимиров, екипът на Младежкия дом и самодейци от креативните сформира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР