След 20 години като кмет на Кърджали Хасан Азис няма

...
След 20 години като кмет на Кърджали Хасан Азис няма
Коментари Харесай

Вечният кмет на Кърджали Хасан Азис няма да се бори за нов мандат. ДПС избра друг

След 20 години като кмет на Кърджали Хасан Азис няма да се бори за нов мандат. Движение за права и свободи взе решение да издигне Ерол Мюмюн на локалните избори през октомври. А Хасан Азис се отдръпна с благодарности към Ахмед Доган и управлението.

„ Благодаря на Почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и управлението на партията за предоставената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развиването на града и цялостното му видоизменение в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа “, написа до неотдавна считаният за безконечен кмет на Кърджали в обществените мрежи.

„ Ерол е квалифициран и заслужен претендент, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и квалифициран екип, основал и взел участие директно във всички дребни и огромни планове в града ни “, добави той.

И още:

„ Тези избори са от извънредно значение, с цел да продължи надграждането на всичко реализирано дотук, и с цел да може Кърджали да продължи бъде пример на европейски мултикултурен град на приемливост и съгласие сред всички поданици “.



А до избора се стигнало след оповестеното от Движение за права и свободи препитване на претендентите. Почетният ръководител на партията Ахмед Доган не одобрил кандидатурата на настоящия кмет на Кърджали Хасан Азис. Решението за смяната било взето след диалози в София с Доган, траяли повече от 6 часа, написа БНР.

" Кърджали има доста проблеми, ще се опитаме да ги разгадаем и да превърнем града в още по-добро място за живеене ", сподели номиниранията за кандидат-кмет на Движение за права и свободи Ерол Мюмюн.

Мюмюн е 44-годишен, приключил е " Управление на човешки запаси " и е бил общински консултант от Движение за права и свободи в предходния мандат. Той е регионален шеф на " Д Банк "  на Фуат Гювен.

Хасан Азис беше кмет на Кърджали от 2003 година, през 2019 година стартира петия си мандат
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР