След 20 години живот на семейни начала, актьорът Мариан Бачев

...
След 20 години живот на семейни начала, актьорът Мариан Бачев
Коментари Харесай

Актьор на Слави изненадващо реши да….

След 20 години живот на фамилни начала, артистът Мариан Бачев е решил най-накрая да се ожени за половинката си Милена. Той изненадващо разгласи, че подвига женитба с майката на двете си дъщери.

Двамата решили да отбележат годишнината, като най-накрая се врекат пред Бога и закона, макар че са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса. Бачев, който довечера ще играе Чарли Чаплин в мюзикъла на Варненската опера в НДК, постоянно е споделял, че зад триумфите му стои Милена.

Има факсимиле, че зад всеки съумял мъж седи по една интелигентна жена, което е доста правилно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, постоянно нещата ти няма да вървят. Милена основава уют и ме кара да се усещам постоянен, с цел да мога да работя и да се грижа за фамилията ни. С нея сме от 15 години дружно.

Всички споделят: " Ей, ти имаш две деца! ", а аз давам отговор: " Да, освен това от една и съща жена със седем години разлика. Нещата не са инцидентни. Тя е по-търпеливата, прави повече взаимни отстъпки. Актриса е и умее да демонстрира схващане за неща, които съм претърпял денем ", изяснява загадка на взаимния си живот Бачев, представен от Hot News.

Артистът, който продължава да се изявява в " Шоуто на Слави " ще се венчае за Милена следващата година, даде обещание той в изявление за bTV. Шаферки сигурно ще бъдат двете дъщери на двойката Александрина и Косара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР