След 2 октомври Кирил Петков и Асен Василев ще бъдат

...
След 2 октомври Кирил Петков и Асен Василев ще бъдат
Коментари Харесай

Мълния! Гюров сменя Киро и Асен след вота

След 2 октомври Кирил Петков и Асен Василев ще бъдат изпъдени от Политическа партия, а най-вероятно новото лице на „ Промяната “ ще е Андрей Гюров.

Двамата „ харвардци “ ще изоставен България с еднопосочен билет при отбрана от правосъдно гонене в чужбина.

Планът е към този момент в ход, а Петков и Василев знаели, че дните им в българската политика и в България са преброени.

Рокадата няма да стане преди изборите, с цел да не разбие до дъно опциите на Политическа партия за възможното второ място.

Ако то бъде въпреки всичко извоювано от „ Промяната “, Петков и Василев си отпътуват, а Политическа партия поема нов курс от пропутинистка и близка до Българска социалистическа партия групировка – към евроатлантическа и европейска.

Вашингтон бил наясно с грешката си да поддържа „ харвардския тандем “, без да ревизира връзките му с някогашната Държавна сигурност у нас.

Тайните служби обаче към този момент разполагали с обширни досиета, формирани от сътрудници на DEA и Централно разузнавателно управление на САЩ.

С най-големи шансове да поеме новия eвроатлантически курс в Политическа партия бил точно възпитаникът на държавния университет „ Хари Труман “ в Мисури, Андрей Гюров, учител в Американския университет в Благоевград.

При изпъждане на дуото от Харвард, обвързвано със структури на някогашната Държавна сигурност, се очаквало тотална смяна в курса на Политическа партия, скъсването й с Българска социалистическа партия и съставяне на необятно дясно-центристко ръководство с мандата на ГЕРБ-СДС.

Информацията ни е доказана и от дипломатически източници.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР