След 2-годишна щастлива любов израелската актриса Мейтал Дохан зарязала кинолегендата

...
След 2-годишна щастлива любов израелската актриса Мейтал Дохан зарязала кинолегендата
Коментари Харесай

Младо гадже би шута на 79-годишния Ал Пачино

 След 2-годишна щастлива обич израелската актриса Мейтал Дохан зарязала кинолегендата Ал Пачино. Причината – бил прекомерно свидлив и остарял за нея.

" Разликата в годините си сподели думата. Опитвах се да не обръщам внимание, само че той в действителност е възрастен човек. Наистина го обичах, само че това не можеше да продължава “, показа пред израелското сп. La `Isha Дохан.

Отделно от това тя се оплака, че звездата от " Кръстникът “ не обичал да харчи пари. За целия интервал от близо две години, в който двамата бяха във връзка, той единствено един път й подарил букет цветя. Известно е, че единствено от филмовите си участия носителят на " Оскар “ е натрупал към 180 милиона $. Чаровната брюнетка издаде още, че в действителност крахът в връзките им пристигнал с плевел скандал, само че тя му желае всичко най-хубаво. " Наистина го обичам и го оценявам. Радвам се, че бях до него, когато имаше потребност, и че съм част от наследството му. За мен е чест. Надявам се да останем положителни другари “, съобщи дамата, прочула се с ролята си в сериала " Трева “. Актрисата е с близо четири десетилетия по-малка от Пачино, който е на 79 години. Искрата сред тях пламна на празненство в Холивуд, написа още " Ретро ".

Припомняме, че артистът има доста връзки зад тила си, в това число с колежките си Даян Кийтън, Джил Клейбърг, Марти Келър и Бевърли д`Анджело. Той обаче в никакъв случай не е минавал под венчилото. Баща е на три деца – 30-годишната Джули Мари Пачино и близнаците Антон Джеймс Пачино и Оливия Роуз Пачино, които са на 18 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР