След 19 години в ефир в САЩ беше излъчен последният

...
След 19 години в ефир в САЩ беше излъчен последният
Коментари Харесай

СЛЕД 19 ГОДИНИ В ЕФИР: Шоуто на Елън ДеДженерис излъчи последния си епизод

След 19 години в ефир в Съединени американски щати беше излъчен последният епизод на „ Шоуто на Елън ДеДженерис “, заяви „ Variety “.

Дженифър Анистън, Пинк и Били Айлиш бяха последните посетители, които се появиха в предаването. Анистън се появи като посетител още в първия епизод на шоуто.

В началото на шоуто, което започва през 1997 година, водещата изнесе монолог за това по какъв начин отношението към ЛГБТ общността се е трансформирало след излъчването му в ефир.

„ [Когато шоуто излезе в ефир] не можехме да кажем думата гей. Не можех да кажа „ ние “, тъй като това означаваше, че съм с някого. Разбира се, не можех да кажа „ брачна половинка “, тъй като ЛГБТ хората нямаха право да се женят. Преди 25 години анулираха сериала ми, тъй като не желаеха лесбийка да се появява в праймтайма един път седмично. Казах: „ Добре, тогава ще се появявам денем всеки ден. Какво ще кажете за това? “, съобщи Елън.

„ Шоуто на Елън ДеДженерис “ се излъчва от септември 2003 година, като доста известни персони са били негови посетители. То е спечелило над 60 награди „ Еми “.

Още през май 2021 година ДеДженерис съобщи, че идният сезон на шоуто ще бъде финален.

По-малко от година по-рано десетки някогашни чиновници на шоуто се оплакаха от тормоз от страна на продуцентите. ДеДженерис им се извини и продуцентите бяха уволнени.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР