След 18 години брак фолк певицата Таня Боева сложи край

...
След 18 години брак фолк певицата Таня Боева сложи край
Коментари Харесай

Таня Боева зарязала мъжа си заради млад банкер

След 18 години брак фолк певицата Таня Боева постави завършек на фамилната приказка с композитора Михаил Бургуджиев

Близък другар на звездата го издаде, че причина за разлъката е спекулация на 44-годишната хубавица с много по-млад банкер, чието ЕГН стартира с 85. Извънбрачната забежка е с година отминалост, акцентира информаторът пред „ Таблоид “.

Информацията съответствува с публично оповестените данни, че разводът към този момент е реалност с решение на Софийския областен съд от 19 март 2018 година Делото е заведено още на 17 юли 2017 година, само че е тръгнало едвам на съдбовния 13 декември. Бракоразводният развой се отлагал няколко пъти, като на едно от съвещанията съдията даже пратил музикалния тандем при посредник, с чиято помощ да се приготви съглашение за разлъка по взаимно единодушие. Таня и Михаил послушали магистрата и изпълнили разпореждането му. За подялбата на общите им песни и попечителството над 10-годишния им наследник Росен били нужни 9 месеца.

Според решението на магистратите фолк фурията от Тополовград ще получава прехрана от някогашния си в размер на 400 лв. месечно. Парите ще се харчат за наследника им, който остава при мама. 43-годишният баща обаче ще може да взема Росен когато пожелае, великодушни са съдиите. Освен всичко добито по време на брака, на две е разграничена даже правосъдната такса за развода – по едвам 20 лв. на човек.

Така актът за цивилен брак сред Таня Боева и Михаил Бургуджиев, подписан през 1999 година, е преустановен. За страдание във фейсбук профилите им всички общи фотоси към този момент са изтрити, което издава напрежението, натрупало се около изневярата на русокоската, разяснява осведомен със обстановката.

Мълвата носи, че Таня и 33-годишният й ухажор се срещнали около самодейност с нейно присъединяване, която била подкрепена от огромна българска банка. За детайлите по спонсорството трезорът изпратил хубавелкото да договаря със секси певицата. Финансистът, почитател на по-различен жанр музика, си глътнал граматиката, когато пред очите му се появила кръшната тополовградчанка. От дума на дума сред двамата пламнала искра, която в последна сметка опустошила фамилното благополучие сред Таня и Михаил, и двамата се решили на крайното решение – бракоразвод.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР