След 18 часа полицията в Хамбург успя да убеди мъж,

...
След 18 часа полицията в Хамбург успя да убеди мъж,
Коментари Харесай

18 часа по-късно: мъжът, който нахлу въоръжен на летище, се предаде

След 18 часа полицията в Хамбург съумя да убеди мъж, който е влязъл на летището, да се съобщи на полицията.  

Салман Е. е задържан, а 4-годишната му щерка Аслихан, която той открадна от жилището на някогашната си брачна половинка, е освободена и предадена на лекарите, написа немското издание BILD.

„ В събота, 4 ноември, към 19.20 ч. Салман Е. влезнал в жилището на някогашната си брачна половинка Севда Е. За определяне на контакт употребявал публикация, която разгласил в интернет. Използвайки подправен имейл адрес, уредил среща с нищо неподозиращата си някогашна брачна половинка и отвлякъл щерка им “, оповестява изданието, базирайки се на локалната полиция

След това обвиненият се насочил към летището и пробил оградата.

" Той паркира колата, от която е свалил регистрационните табели, до цялостен пътнически аероплан на Turkish Airlines с искане да го пуснат с детето му в Турция. В същото време той хвърли коктейли Молотов и стреля няколко пъти, оповестиха от полицията.

Според полицията обаче приоритет на интервенцията им е била сигурността на детето.

Атаката на летището в Хамбург - какво се знае

Летище Хамбург остана затворено от вечерта на 4 ноември заради влизане на въоръжен мъж на територията му. Летището и самолетът, покрай който е паркирал нападателят, са изцяло евакуирани.

С мъжа в колата била щерка му, която той откраднал от някогашната си жена. Жената предизвестила полицията и службите за незабавна помощ, че Салман Е. отива на летището с детето. Очевидно повода за спора е развълнуван спор за попечителството.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР