След 17 години като Управител и кариера, посветена на Форнетти

...
След 17 години като Управител и кариера, посветена на Форнетти
Коментари Харесай

Форнетти България има нов управител

След 17 години като Управител и кариера, отдадена на Форнетти България, Мартин Удварев приема ново предизвикателство в професионалния си живот. От май 2023 година той е новият Управител на Форнетти Румъния.

Създадена през 2007 година, Форнетти България е част от Fornetti Group със солидно наличие във франчайз системата, Retail канала и HoReCa бизнеса. Мартин ръководеше всички оперативни процеси, участваше в бизнес развиването на компанията, управляваше човешките запаси и мениджмънта, извеждайки Fornetti на едно по- високо равнище в страната във връзка с пекарската промишленост, като оказа помощ на марката Fornetti да бъде един от най-популярните в страната.

" Когато за първи път започнах през 2006 година, знаех, че Fornetti е вярното място за мен. Беше привилегия, чест и огромно наслаждение да управлявам този необикновен екип. Справедливо е да кажа, че думата " сътрудници " е прекомерно дребна, с цел да опише връзката, която имах с всички чиновници. След 17 години към този момент ги чувствам като семейство. Тръгвам от Форнетти България с огромна горделивост за нещата, които реализирах тук, само че и с горест. Бих желал доста да благодаря на целия екип за тези невероятни години, в които работихме дружно и да пожелая на новия Управител мощ и пристрастеност. Сигурен съм, че той е идеалният избор за Fornetti ", съобщи Мартин Удварев, някогашен Управител.

Позицията Управител на Форнетти България ще бъде заета от Павлин Далев , някогашен Заместник шеф и Търговски шеф на компанията. Павлин е роден през 1975 година Той е експерт в ръководството на продажбите и маркетинга с повече от 24 години опит в построяването на бизнес партньорства, ръководството на тактики за нахлуване на пазари и канали за продажба в мултинационална корпоративна среда. Той също по този начин има опит в корпоративните продажби и ръководството на Retail канала, както и създаването на стойностно основани проекти за стимулиране, с извънреден триумф в ефикасното и оперативно осъществяване на търговски проекти. Той също по този начин има дарба да се оправя в спешни обстановки, прилагайки изобретателно мислене и отворен светоглед, с цел да реализира печеливша обстановка. Павлин има опит и в маркетинг тактиката, ценообразуването и построяването на тактики за облага, намирайки верния баланс съгласно настоящата обстановка. Работил е в разнообразни промишлености, като бързооборотни артикули, телекомуникации, автомобилна и хранително- вкусова индустрия.

Павлин се причислява към Fornetti в края на 2016 година Като съществени основни отговорности можем да изтъкнем възстановяване на организацията на процесите и структурата, договаряния с интернационалните и местни клиенти и сътрудници, маркетингова и рекламна тактика, развиване на тактика за портфолио, бюджетиране, прогнозиране и обмисляне, развиване на износа и развиване на ръководството на Ритейл канала. Павлин е приключил " Финанси и бизнес мениджмънт " в Стопанска академия " Д.А. Ценов " през 2000 година, владее отлично британски език, а като занимания обича кикбокс, ММА и гмуркане. 

Нека фантазиите ти бъдат по-големи от страховете ти, а дейностите ти да приказват по-силни от думите ти! е мантрата на Павлин в живота.

" Приех това ново предизвикателство в моята кариера с признателност и чест. Наследявам мощно работеща компания и екип. Основната ми задача ще бъде да запазя и развъртвам бъдещото ни показване в България. Тъй като продуктите на Fornetti се харесват доста от хора на всички възрасти, ще продължим да използваме главните две посоки на нашата тактика по метод, по който да даваме късмет всеки ден на от ден на ден хора да опитат нашите артикули, а точно: развиване на портфолиото (продукти за всеки търговски канал) и разширение на мрежата ни от точки на продажба ", показа Павлин Далев.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР