След 15 концерта из цялата страна и над 30 хиляди

...
След 15 концерта из цялата страна и над 30 хиляди
Коментари Харесай

Стефан Диомов и „Петте сезона“ с концерт в София

След 15 концерта из цялата страна и над 30 хиляди фенове, „ Да пеем ЗАЕДНО “ гостува в София. В него на една сцена се събират композиторът Стефан Диомов, „ 5-те Сезона “, Йордан Марков и Драгомир Драганов.



В последните 7 месеца те изправиха на крайници феновете на музиката в Плевен, Русе, Силистра, Велико Търново, Пловдив, Варна, Бургас и други. Палитра от безконечни български шлагери и авторски песни чака софийската аудитория на 3-и декември в зала 3 на НДК.



Въпреки измененията в последната година, групировката на Стефан Диомов „ 5-те Сезона “ продължава да твори в нов състав.

„ Промените ни изправиха пред голямата компликация да намерим отговор на въпроса по какъв начин да продължим напред. Оказа се, че той се крие в публиката и тя ни го даде. Благодарение на нея останахме един тим и продължаваме да радваме с хубави песни хората. Тяхната обич и тези концерти направиха по този начин, че групата да остане на българската сцена “, сподели Мина Пенкова, която е в „ 5-те Сезона “ от основаването на състава през 2007-а година.

" София няма да е последната спирка на спектакъла „ Да пеем Заедно “, увери основният мотор по организацията на концертите Йордан Марков. Изпълнителите към този момент работят по песните, които ще пеят дружно с публиката и през новата 2020-а година. Обещаха да посетят и други градове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР