След 15 години вярна служба при Слави Трифонов Краси Радков

...
След 15 години вярна служба при Слави Трифонов Краси Радков
Коментари Харесай

След 15 години вярна служба при Слави Трифонов Краси Радков му обърна гръб

 След 15 години вярна работа при Слави Трифонов Краси Радков му обърна тил и се вля в екипа на неговия главен съперник в тв сектора – Магърдич Халваджиян. Комикът влезе на мястото на емигриралия Васил Василев-Зуека, който си партнираше с Геро във воденето на " Маскираният артист “ в предходните сезони.

Радков не за пръв път е ухажван от Халваджиян, само че чак в този момент съумял да се спазари за дълготраен ангажимент. Комикът, чиито номера в шоуто на Слави от дълго време се изтъркаха, нямал самообладание да се опитва в ново амплоа и да избяга надалеч от началника си деспот, въпреки и за малко. За да подпише контракт с конкуренцията, Краси, несъмнено, изискал единодушието на самия Трифонов. Той нямало по какъв начин да откаже, защото за старта на кабеларката му арменецът пък му отстъпи Димитър Рачков, с цел да може да повдигне рейтинга на към този момент изтърканото му в годините шоу. Сега пристигнал моментът Дългия да върне жеста.

Част от хонорара, който Радков е взел от " Маскираният артист “, ще влезе непосредствено в джоба на учиндолеца, който му е продуцент и печели на гърба на всичките си актьори, прибирайки им % от всеки непряк приход. Актьорът бил склонен да подели заработено с шефа си единствено и единствено да се върне още веднъж в една от най-гледаните малките екрани, откакто кариерата му стартира постепенно да запада, откогато шоуто на Слави бе безславно изритано от ефира на Би Ти Ви.

Краси обаче нямало трайно да остане в ротата на Халваджиян. " Взехме го назаем “, разяснява арменецът, който близо 2 десетилетия води разпалена война със Слави Трифонов. Двамата кръвни врагове се сдобриха едвам доскоро повече от година, когато взеха взаимното решение да отдръпват делата си един към различен, които дълго време се влачеха в софийските съдилища. Чалгарят съдеше Маги и брат му Джуди, че излъчвали фрагменти от шоуто му в " Господари на ефира “, те пък също му върнаха жеста и заведоха насрещно дело.

Това е трети поврат в връзките сред учиндолеца и арменеца. Навремето Магърдич снимаше всички клипове на Трифонов и двамата си другаруваха непрестанно. После обаче Слави се настроил против Маги, откакто той съумял да осъществя някои от най-рейтинговите излъчвания в родния тв ефир и го догонил по милиони, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР