След 148 дни отборът на Левски отново записа победа в

...
След 148 дни отборът на Левски отново записа победа в
Коментари Харесай

Левски с първи успех от 148 дни

След 148 дни тимът на Левски още веднъж записа победа в efbet Лига. " Сините " надделяха с 2:0 Хебър на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик в дуел от 22-рия кръг на шампионата и прекъснаха най-кошмарната черна серия в своята история от 11 следващи мача без триумф в шампионата. За последно Левски победи Ботев Пд с 1:0 на 8 октомври в мач от 13-ия кръг. 
Новият бразилски нападател на 26-кратните първенци Рикардиньо (18 и 73) вкара дебютните си голове със синия екип за наслада на множеството почитатели по трибуните и скапе празника на локалните последователи, напълнили стадиона за първи път от две десетилетия. Именно при предходния мач в елита на двата отбора в Пазарджик през 2001 година имаше 10 000 почитатели.
В 8-ата минута треньорът на Хебър Владимир Манчев получи жълт картон за оборване на съдийско решение.
Десет минути по-късно Филип Кръстев открадна топката в центъра и пусна извеждащ пас към Рикардиньо. Бразилецът нахлу в наказателното поле на Хебър и с диагонален удар по земя прати топката в далечния ъгъл макар обезверения плонж на вратаря Петър Дебърлиев. След още 10 минути домакините претендираха за дузпа за фаул на Хосе Кордоба против Архан Исуф, само че съдията Георги Гинчев остана безгласен.
В 73-ата мин. Рикардиньо с глава направи добавка, откакто топката се отби в напречната греда, и затвърди синия триумф.
В групата на гостите поради контузия не попадна вратарят Николай Михайлов.
" Заслугата е на целия тим, тъй като работихме крепко, с цел да спечелим и да си тръгнем с трите точки. Винаги е добре да вкарваш голове, изключително като си в нов тим. Надявам се да продължа по този начин и в шампионата и да оказа помощ с още доста голове. Победата е това, което искахме всички в тима. Трябва да работим всеки ден, с цел да реализираме победи. Смятам, че тази победа ще отвори за нас път и за нови триумфи ", съобщи героят в мача Рикардиньо.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР