След 14-годишно членство в НАТО и според думите на президента,

...
След 14-годишно членство в НАТО и според думите на президента,
Коментари Харесай

Марешки вижда в Русия по-добър защитник от НАТО

След 14-годишно участие в НАТО и съгласно думите на президента, и на военния министър, армията е в тотална съсипия, в неспособност да извършва своите функционалности. Ако това е наследството от нашето 14-годишно партньорство, не е ли време да преразгледаме това наше участие и да забележим дали няма по-добри решения, разяснява пред БТВ водачът на " Воля " и Веселин Марешки, News.bg.

Никой не е питал българите за влизането в НАТО, никой не е питал и него, изясни Марешки и добави, че Русия е на страната на законното държавно управление в Сирия и може би тя повече може да ни отбрани.

Лидерът на " Воля " разяснява, че българският народен интерес не е пазаруването на 8 самолета, които на следващия ден няма кого да пазят, тъй като България се стопява. Нужни са политики за младите българи, които да върнат тези, които са избягали, добави той.

" Със 100 милиона лв. от тези 4-5 милиарда, които желаят да дадат за 8 самолета, може да се направи държавна верига от бензиностанции, която да оставя във всяко едно семейство сред 1000 и 5000 лева годишно ", изясни Марешки.

" Чуваме, че Борисов, финансовият министър и Корнелия Нинова, уповавам се, че от името на Българска социалистическа партия, споделят, че тези 4-5 милиарда не би трябвало да се дават за самолети и танкове. За нас ще е чудно, откакто ГЕРБ, Българска социалистическа партия и ние сме срещу, кой може и на каква цена ще прокара тези ползи ", добави той.

" Ако въпреки всичко 4-5 милиарда бъдат гласувани за въоръжаване, ние ще застанем отпред на огромни протестни дейности и ще желаеме оставката на военния министър ", съобщи Марешки.

Според него, оценката за първата година от мандата на кабинета " Борисов 3 " е " 4 и нещо ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР