След 12-годишна връзка, две деца и едно куче, актьорите Алек

...
След 12-годишна връзка, две деца и едно куче, актьорите Алек
Коментари Харесай

Алек Алексиев и Яна Титова се ожениха тайно в Италия

След 12-годишна връзка, две деца и едно куче, актьорите Алек Алексиев и Яна Титова най-сетне се ожениха. Щастливото събитие се случило преди три месеца, в дребен палат в Италия.

Двамата описаха, че не са целили сватбата да бъде загадка, просто не са шумили към него.

" То стана естествено, просто искахме да си го запазим за нас за известно време ", описа актрисата и режисьор Яна. Алек пък добави, че дружно с тях са били доста малко хора, само такива, които те дефинират като " семейство " - хора, които усещат близки до себе си, на които могат да разчитат и които обичат.

Кумове на двойката са дългогодишните им близки другари - Валентина и Александър Каролеви. Именно на кумата, която взе участие в режисьорката лента на Яна " Доза благополучие ", пресъздавайки облика на починалата си майка Весела Тотева, се паднала нелеката задача да се заеме и с организацията на цялата женитба.

Валентина била тази, която съумяла да убеди Яна да не се облича с плажна рокля за огромния ден, като я убедила да обиколи с нея няколко булчински магазина, където намерили и мечтания тоалет, написа dir.bg. Същото се случило и с Алек, който въпреки всичко сподели заветното " да " с костюм, а не с къси панталонки, както бил първичния му план.

Валентина предложила и местоположението, на която да се състои тържеството, а точно - дребен палат в Италия. Празненството траяло четири дни, като преди този момент имали и малко празненство в Пловдив, където било подписването. " Хана пък имаше рожден ден, тъй че целият месец май беше церемониален ", показа Яна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР