След 12-годишна пауза Ирена Милянкова се върна отново в киното,

...
След 12-годишна пауза Ирена Милянкова се върна отново в киното,
Коментари Харесай

Ирена Милянкова си обръсна главата заради филм с Лафазанов и Поппандов

След 12-годишна пауза Ирена Милянкова се върна още веднъж в киното, с помощта на православието. Това става месеци, откакто моделката се дипломира като възпитател. Запознати издават, че е приела роля в първия православен филм, сниман у нас, в който си партнира със звезди като Павел Поппандов, Кръстю Лафазанов, Ирен Кривошиева, Мария Каварджикова, Христо Гърбов и други

 

Като коментар към своя фотография с Лафазанов, Кривошиева и младия артист Александър Кънев, прочут от сериалите „ Порталът и дяволското гърло: Есента на демона “, Милянкова написа: „ За мен беше чест да работя с вас! “.

Продукцията носи наименованието „ Не затваряй очи “ и е показана като „ филм за силата на вярата, любовта и божиите чудеса в нашия живот “. Доколкото може да се съди по филмовия откъс, Милянкова е в ролята на болна от онкологично заболяване жена, която се обръща към Бог в опит да се избави. Тя обръсва главата си в кадър от лентата, в който се вижда по какъв начин реже косата си с машинка, а кичурите падат в краката й. едвам в този момент излиза наяве за какво звездата носеше перука при дипломирането си в Софийския университет напролет.

 

Предвид обстоятелството, че Милянкова учеше педагогика, упованията бяха, че след дипломирането си, ще стартира работа като учителка. Очевидно обаче оферта, на която не е могла да откаже, я е върнала още веднъж в киното.

Припомняме, че откакто през 2011 година, тя влезе в хитовия сериал „ Под прикритие “, имаше много сполучлива кариера като актриса. Героинята й бе любовница на мафиотския необут Джаро, в ролята на който влезе Михаил Билалов. Година по-късно Ирена се снима в лентата „ Цветът на хамелеона “ с Руши Видинлиев, само че същата година арестуваха тогавашния й брачен партньор Росен Чолов – Чолата по обвиняване в трафик на хора за полова употреба.

 

От известие на полицията стана ясно, че той е бил необут на незаконна група. Милянкова има 4 деца от него, първото от които е родила на едвам 15-годишна възраст. След разразилия се скандал, Ирена се разведе и спря да играе, като се насочи към недвижимите парцели. През това време се омъжи за Никола Чолаков и роди още две деца, след което се разведе и с него. Според мълвата, мъжът й я е хванал в невярност, само че не бе доказано публично. Макар да се разведе още преди 5 години с Чолаков, с който бяха дружно едвам година, Ирена не е имала друга публична връзка досега.

 

Вече 6 години Милянкова не е раждала, не се е омъжвала, нито пък се е развеждала, само че пък за сметка на това съумя да вземе трета тапия, откакто през 2006 година приключи Арт лицей по екранни изкуства, а по-късно постановка в Нов български университет.

 

Сега се завръща в киното, само че нищо чудно да я вземат и в продължението на „ Под прикритие “, което Българска национална телевизия даде обещание преди няколко месеца на феновете. Героинята й бе убита, само че по този начин стана и с героя на Билалов, който обаче се завръща в сериала.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР