След 12 дни лечение в бургаската болница, днес изписват 18-годишната

...
След 12 дни лечение в бургаската болница, днес изписват 18-годишната
Коментари Харесай

Изписват от болницата поразеното от мълния момиче -

След 12 дни лекуване в бургаската болница, през днешния ден изписват 18-годишната Теодора от София, която беше Състоянието на момичето е положително, заяви БНР.

Предстоят съвещания с кардиолог и невролог. Лечението на изгарянията ѝ ще продължи, оповестиха от бургаската болница.

Всяка година в средата на август ще вземам участие в благотворителни дела. Това ще бъде моята признателност за помощта, която доста хора ми оказаха, с цел да бъда избавена, споделя момичето. - Наистина съм си дала обещание всяка година на 16-ти, 17-ти и 18-ти август наложително да вземам участие в някакъв тип благотворителна идея. Смятам да изживея този втори живот по най-максимално положителния метод.

Ралица, майката на пациентката, благодари на хората, които са оказали първа помощ на щерка ѝ и прикани да се сложи гръмоотвод на автогарата:

Тъй като имаше направени фотоси с дрон, от фотосите излиза, че няма никакъв гръмоотвод на автогарата, който би трябвало да пази автогарата и покрайнината, където в действителност тя е била. Просто един зов да се направи една инспекция дали фактически е по този начин. Там минават стотици хора, прикани тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР