След 11 мача на професионалния ринг Тервел Пулев успя да

...
След 11 мача на професионалния ринг Тервел Пулев успя да
Коментари Харесай

Нокаут и шампионски пояс за Пулев

След 11 мача на професионалния кръг Тервел Пулев съумя да завоюва шампионски пояс в 12-ия си мач. В зала “Арена Армеец ” по-малкият брат Пулев приключи срещата против Леонардо Бруцезе още във втория рунд, нокаутирайки италианския пртендент за европейската купа в полутежка категория.

Рунд №1

Тервел излезе пределно съсредоточен и незабавно стартира да притиска противника си, който му отговори с няколко контраатаки с ляв прав. Още преди да изтече първата минута Пулев влезе остро с два следващи прави удара, пращайки италианеца във въжетата. Крошето на българина пък попадна право в лявото към на Бруцезе. Брутално второ следващо кроше и ъперкът в тялото пратиха Бруцезе на земята – първи нокдаун в мача. Канонадата на Пулев продължи, до момента в който Бруцезе се опита на няколко пъти да влезе в клинч.Италианецът се опита да нападна в края на рунда,но получи още няколко тежки удара – поредност от крошета и втори нокдаун в рунда.

РУНД №2

Още в самото начало на втория рунд Тервел налетя крепко против италианеца и с нова серия от крошета го прати за трети път на земята, този път за последно – нокаут и шампионски пояс за Пулев!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР