След 100-те дни управление на правителството оценката е 5 от

...
След 100-те дни управление на правителството оценката е 5 от
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: След 100-те дни управление оценката е 5 от 6

След 100-те дни ръководство на държавното управление оценката е 5 от 6. Това, което е допустимо, се прави, разяснява в " Говори в този момент " Владислав Панев, заместник-председател на парламентарната група на " Демократична България " и съпредседател на " Зелено придвижване ".

По думите му общият контракт за покупка на газ ще се отрази в посока повече самостоятелност за България.

" Диверсификацията ще бъде приключена преди началото на идващия отоплителен сезон. Колкото повече избор за покупка на газ имаш, толкоз по-добра цена може да се контракти. 80-90 % от газта сега влиза от Русия. Употребяваме годишно 3 милиарда кубически метра газ. Нулев е разновидността Европа да не употребява газ от Русия. Последната година 10 пъти скочи цената на газа, който използва повече газ, толкоз повече ток заплаща. 5-и и 6-и блок на АЕЦ " Козлодуй " имат най-малко още 20 години живот ", съобщи Владислав Панев.

Депутатът от " Демократична България " не пожела да разяснява ареста на Бойко Борисов, само че съобщи, че " всеки би трябвало да бъде еднакъв пред закона ".

" Имаме задоволително учредения да считаме, че корупцията с еврофондовете е голяма. Приветствам всяко следствие за обществените средства, бъдещето е в печелене на конкурентоспособност ", сподели още Владислав Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР