След 10-годишен стаж като играч на Манчестър Юнайтед, бившият капитан

...
След 10-годишен стаж като играч на Манчестър Юнайтед, бившият капитан
Коментари Харесай

Бившият капитан на Ман Юнайтед ще играе в родината си

След 10-годишен стаж като състезател на Манчестър Юнайтед, някогашният капитан на клуба Антонио Валенсия откри ново предизвикателство в кариерата си. Еквадорецът се завръща в родината си, където ще носи екипа на ЛДУ Кито.

Договорът му е за две години, като ще влезе в действие след края на Копа Америка. Тогава се възобновява и сезонът в локалния шампионат поради континенталната конкуренция. Еквадорците обаче към този момент отпаднаха от конкуренцията, а Валенсия беше част от състава им.

Играчът скоро ще навърши 34 години, а за декадата, която прекара на "Олд Трафорд ", той завоюва две трофеи на Англия, две Купи на Лигата, една ФА Къп и един трофей от Лига Европа. В началото на предишния сезон той беше разгласен за капитан на тима от тогавашния управител Жозе Моуриньо.

Постепенно обаче ветеранът изпадна от сметките поради поредност контузии и наследникът на Специалния на поста Оле Гунар Солскяер реши да не му предлага удължение на контракта, пускайки го като свободен сътрудник в Еквадор. Новият отбор на Валенсия е на 7-о място в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР