След 10 години се виждам на плаж на Бахамите“. Това

...
След 10 години се виждам на плаж на Бахамите“. Това
Коментари Харесай

Предозиране: След 10 г. Васил Терзиев се вижда на Бахамите

„ След 10 години се виждам на плаж на Бахамите “. Това съобщи кандидат-кметът на ПП-ДБ Васил Терзиев пред „ Дойче Веле “. Отговорът му идва след въпрос за развиването му в политиката, като се дава съпоставяне с Бойко Борисов и Еди Рама, които първо са били кметове, а след това министър председатели.

За Терзиев обаче очевидно сходно развиване се лимитира до плажуване на Бахамите.

От изявлението още излиза наяве, че фантазията на Терзиев е да види бул. „ Мария Луиза “ пешеходна зона. Замърсяването на София ще бори с замяна на печките на дърва, което от години е акция на Йорданка Фандъкова, както и възбрана на коли.

 По мотив тежкото му Държавна сигурност завещание, Терзиев декларира, че в комунистическа България е имало неприятни, само че и положителни страни.

„ Аз не мога да бъда най-обективният откривател на социализма, тъй като не съм живял толкоз време в социалистическа България. Това, което хората регистрират като позитив, е относително спокойният метод на живот, който, общо взето, всеки ден е предсказуем. Без доста стрес и отговорност. За доста хора промяната на динамичността и разбирането, че ти си виновен за ориста си, а не страната, е предизвикателство. Затова си спомнят с трогване за оня интервал “, споделя Терзиев.

Запитан какво би споделил, в случай че против него се изправи човек чиито родители са били жертва на комунистическия режим, Терзиев би го разпитвал за това време. „ С подобен човек ще си поговоря, с цел да имам по-голяма емпатия и схващане за това какво се е случило. “


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР