Славният нападател на Левски от миналото - Петър Курдов даде

...
Славният нападател на Левски от миналото - Петър Курдов даде
Коментари Харесай

Петър Курдов съсипа Наско Сираков от критики, не подмина и Тити

Славният нападател на Левски от предишното - Петър Курдов даде изявление за вестник " Тема спорт ", в което приказва за моментното положение на клуба от " Герена ". Той се изрече остро за Наско Сираков и показа, че той би трябвало да се обърне към някогашните си сътрудници на " Герена ".

" Миналата година какво потвърди тимът с представянето си? Доказа се, че Наско Сираков е популярен ли? На кое място приключи отборът? Сега кое е по-различното? Нещата са безусловно същите. Едно и също се претопля от самото начало. Какъв мажоритарен притежател е Сираков, като му подариха акциите?! Трябва да е човек, който вади пари, а той го прави, само че не и за футбол. И от тази шуробаджанащина, която царува в клуба, се вижда до каква степен се стига. Когато го говорех, ме мислеха за вманиачен.

Какво значи да се избави клубът? Отборът върви отгоре-отгоре с тези момчета. Те толкоз могат. Важното е, че се бяга от същината на въпроса. Според мен, а и освен, клубът би трябвало да излезе в неплатежоспособност, тъй като отговорностите се натрупат. В момента ни заблуждават, никой не пита за тях, а мисля, че се повишават и към този момент са към 33 милиона сега. Не одобрявам някои изявления на Вили Вуцов, само че съм склонен с него, че с това си държание " сините " губят още една скъпа година, в която ще се похарчат още някакви 5 милиона и ще има илюзия. Не мисля, че това е пътят. Наско Сираков час по-скоро би трябвало да си подаде оставката, както и другият притежател Тити Папазов. Нека да си гледа баскетбола. Трябва да дойдат хора, които имат благоприятни условия, а Сираков да го употребяват като почетен президент. Но той да ръководи клуба и да стои със слънчевите очила, не става. Мисля, че от нашето потомство има доста хора, които могат повече от Живко Миланов.

Той е отговорен дотолкоз, че желае да получи някаква изява и я получава. Но в това време се вижда, че тимът е до средата. Нито с кондицията, с подаванията между тях и не знаят какво да вършат в отбрана. Срещу Ботев инцидентни удари, които попаднаха до Николай Михайлов, се избавиха, само че в случай че бяха малко по-точни Левски щеше да загуби пагубно. Кого заблуждават с този футбол? Не знам за какво почитателите, които вървят на стадиона, си губят времето. Не мисля, че тази година в Левски ще се случи нещо по-добро откъм класиране.

Мъри Стоилов да напомним какъв брой триумфа има той в България, с изключение на с Левски. Изкара малко в Литекс и Ботев (Пловдив). Сега щял да се завръща на бял кон. Нали " сините " са дребен клуб за този популярен треньор. За него трябват Барселона, Реал Мадрид, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и така нататък Къде го бутат във В група. На хората, обичащи Левски, им омръзна от едно и също - Илиана Раева, Тити Папазов, Наско Сираков, Мъри Стоилов. Едно и също се претопля. Не знам Palms Bet ли са, само че би трябвало да им се каже, че клопката е заложен и ще почнат схемите в клуба ", съобщи Петър Курдов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР