Славия завърши наравно 1:1 у дома с ЦСКА 1948 в

...
Славия завърши наравно 1:1 у дома с ЦСКА 1948 в
Коментари Харесай

Първи загубени точки за Славия у дома през сезона

Славия приключи наедно 1:1 вкъщи с ЦСКА 1948 в среща от 15-ия кръг от Първа лига.

Славистите скапаха стопроцентовия си актив пред лична аудитория и изгубиха първи две точки на стадион “Александър Шаламанов ” през акцията.

“Червените ” бяха по-активни в първите мигове от мача и още в третата минута Ивайло Чочев, който беше оставен непокрит в наказателното поле, се възползва от центриране на Ангел Бастунов и откри резултата с удар с глава от напълно близка отдалеченост.

В идващия стадий от първата част славистите съумяха да изравнят играта и на собствен ред пропуснаха да изравнят. В 35-ата минута младият Кристиян Стоянов проби в наказателното поле и подаде за капитана Галин Иванов, който стреля с превръщане и от придвижване, само че нямаше шанс да откри очертанията на вратата на ЦСКА.

Веднага след почивката дейностите се развиваха извънредно бързо и ситуациите следваха едно след друго в двете наказателни полета. Първо в 47-ата минута Георги Русев стреля от наказателното поле, Светослав Вуцов съумя в последния миг на отбие топката в гредата и да предотврати заплахата.

Секунди по-късно Тони Тасев шутира от отдалеченост, само че Даниел Наумов улови кълбото пред голлинията.

В 52-ата минута Тасев центрира от фаул и Чочев с глава си означи автогол, изравнявайки резултата.

Десет минути по-късно удар на Марио Топузов беше блокиран от Емил Виячки.

В 81-ата минута Топузов центрира и Ивайло Чочев опита с глава да се разпише от близко, само че Светослав Вуцов отби в ъглов удар и се оказа последна бариера пред гола.

В последните секунди Емил Стоев на два пъти пропусна да осъществя уверено попадение в интерес на Славия.

състав на Славия: Светослав Вуцов, Христо Попадийн (90-Константин Чешмеджиев), Емил Виячки, Венцислав Керчев, Людовик Соарес, Кристиян Стоянов (60-Кристиян Добрев), Кемело Нгуена, Галин Иванов, Емил Стоев (77-Георги Вълчев), Тони Тасев (80-Ерол Дост), Ахмед Ахмедов (60-Иван Минчев)
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР