Славия спечели с 2:1 срещу в отложен мач от елита.

...
Славия спечели с 2:1 срещу в отложен мач от елита.
Коментари Харесай

Славия спечели с 2:1 дербито с Левски

Славия завоюва с 2:1 против в отсрочен мач от елита. Белите стигнаха до триумфа с голове на Галин Иванов и Кемело Нгуена. За сините в добавеното време се разписа Марин Петков.

Това е трета загуба за Левски през сезона. Всичите са в гостувания на софийски противници – 0:1 против ЦСКА 1948 и 2:3 срещу Локомотив. След триумфа Славия се изравни по точки със сините – и дваа отбора имат по 24. Лидер е ЦСКА 1948 с 27 точки и мач повече.

Двубоят не стартира добре за белите, които смениха наложително Тони Тасев и Ахмед Ахмедов. После отборът на Станимир Стоилов имаше две положителни благоприятни условия да открие. Първо Георги Миланов стреля, само че Светослав Вуцов мазета. След последвалия корнер Роналдо стреля, само че топката беше изчистена от голлинията.

Домакините поведоха в 29-ата минута посредством Галин Иванов. Левски натисна само че без резултат. В началото на второто полувреме Кристиан Добрев подаде към Емил Стоев, който осъществя за 2:0. Голът обаче не беше зачетен поради засада. Славия въпреки всичко вкара второ попадение в 78-ата минута. Добрев получи по отдясно, пусна в наказателното поле, Иванов прескочи топката, а Нгуена я прати в мрежата. В добавеното време Петков съумя да понижи след подаване на Кръстев.
Станимир Стоилов: Обидни, обикновени неточности
„ Причините за загубата търсим напълно в себе си. Не можахме да намерим решение в атакуващите дейности, Славия се беше групирал и използваше всяка опция за контраофанзива. Имахме нашите обстановки и при 0:0 да отбележим гол. Когато съперникът е добре затворен, става по-трудно и по-трудно. Не бяхме задоволително добре настроени за мачове, които са решителни. Всички мачове, в които съперникът е добре групиран, мъчно намираме решение. Проблем си е. Трябва или да матираш с първата обстановка, която имаш, или да не допускаш неточности. Според мен прекомерно обикновени самостоятелни неточности за футболисти на Левски. Даже е обидно. Ние загубихме мачовете в столицата. Това не е обикновено за тим с огромни цели. Явно би трябвало да смъква задачите, тъй като тимът не може да скочи на това равнище, което ми се желае “, сподели треньорът на сините Станимир Стоилов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР