Славия спечели с 2:1 домакинството си на Ботев (Враца) и

...
Славия спечели с 2:1 домакинството си на Ботев (Враца) и
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ загуби гостуването на Славия с 1:2 /снимки/

" Славия " завоюва с 2:1 семейството си на " Ботев " (Враца) и се излезе на пета позиция в класирането на efbet Лига.
В 27-ата минута роденият в Конго Меси Назер откри резултата с глава в интерес на гостите. В края на първото полувреме Кемело Нгуена изравни с превъзходен гол, пристигнал  след сложен и техничен удар на полузащитника. В 48-ата минута Тони Тасев направи 2:1 за " белите " с глава.
Още във втората топката се спря във вратата на домакините, само че попадението беше анулирано поради засада на Мирослав Маринов, който беше с малко зад отбраната на " белите ". Ситуацията беше тънка, което наложи разглеждането ѝ с VAR. След към минута основният рефер Ивелин Занев анулира гола на врачани. Пет минути по-късно Галин Иванов се вряза в наказателното поле на " Ботев " (Враца) и стреля мощно, само че топката се спря във външната част на мрежата.
В 19-ата минута Галин Иванов още веднъж се размина с гола. Доскорошната звезда на ЦСКА 1948 засече с глава центриране отдясно, само че топката се спря в горната греда и нулевото тъждество се резервира. 
В 27-ата минута резултатът беше открит. Централният бранител на гостите Меси Назер се извиси след центриране от ъглов удар на Даниел Генов и с глава заби топката в мрежата на Светослав Вуцов, който нямаше какво да направи - 1:0 за отбора на Росен Кирилов.
В края на първото полувреме Кемело Нгуена изравни с хубав удар с тил към вратата - мъчно и красиво попадение на френския футболист на " белите ". 
В 48-ата " Славия " излезе напред в резултата. Капитанът на столичани Радослав Кирилов пое топката в центъра на игрището и направи добър рейд, преминавайки като на смешка около Браян Мендоса. Последва удар на национала, избавен от Красимир Костов, само че топката кацна на главата на Тони Тасев и крилото направи 2:1.
В оставащото време футболистите от Враца не съумяха да доближат до втори гол и по този начин успеха отиде на сметката на домакините. Това е четвърти триумф на хората на Златомир Загорчич от началото на новия сезон. 

" Славия " 2:1 " Ботев " (Враца) 

0:1 Меси Назер (27)
1:1 Кемело Нгуена (44)
2:1 Тони Тасев (48)

Стартовите сформира: 
" Славия ": 21. Вуцов, 3. Томбак, 23. Виячки, 37. Керчев, 4. Соарес, 93. Нгуена, 71. Стоянов, 33. Иванов, 10. Кирилов, 88. Тасев, 7. Бакеро. 
" Ботев " (Вр): 76. Костов, 8. Фераресо, 9. Генов, 10. Монтоя, 11. Василев, 14. Атанасов, 15. Маринов, 17. Ивайлов, 20. Назер, 23. Мендоса, 24. Гаврилов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР