Славия спечели малкото столично дерби срещу Локомотив София с 2:1

...
Славия спечели малкото столично дерби срещу Локомотив София с 2:1
Коментари Харесай

Балъков заменя Данило Дончич начело на Локомотив ?

Славия завоюва дребното столично дерби против Локомотив София с 2:1 след поврат в " Надежда ", в събота на обяд. Червено-черните затвърдиха наклонността да играят по-трудно вкъщи, където бяха паднали неотдавна и от Крумовград.

Железничарите изпитваха съществени усложнения в средата на терена и офанзива, където поради санкции липсваха Краси Милошев и Франса.
 Величков: Дербито със Славия си има своя друга философия
Величков: Дербито със Славия си има своя друга философия

" Време е да победи вкъщи "

Изненадващо в средата на първата част домакините поведоха след прекрасен гол на Антони Иванов и добър, само че малко инцидентен финт, на Рапосо отдясно.

Още с началото на второто полувреме обаче нещата си пристигнаха на мястоти с два гола на Владимир Николов Славия завоюва изцяло справедливо, като можеше да го направи и по-убедително. Златомир Загорчич заложи точните клопки за своя съотечественик Данило Дончич, който падна в тях.

Белите действаха разнообразно по фланговете, а в средата на терена Минчев направи мощен мач. Безплодните дейности на Локо Сф заложиха наставника му на дузпата. Сега предстоят три извънредно сложни дуела за железничарите с Лудогорец, ЦСКА и Черно море, в които е малко евентуално те да усилят актива си.

В уикенда на 6-7 април в " Надежда " идва Берое и дуелът се обрисува да е основен в борбата за оцеляване. До тогава обаче червено-черните може и да са с нов ментор.

Вече са били разисквани няколко имена за нов ментор. Според novsport.com с едно от тях - Красимир Балъков към този момент даже са били извършени предварителни диалози. Бала е в близки връзки с генералния спонсор на Локо и точно тази връзка е била употребена. Другата алтернатива е Даниел Моралес, само че тя е малко евентуална.

" Играхме доста едва. Концентрацията ни не бе на равнище. Имахме друга тактичност - вероятно да запазим резултата от първото полувреме и на контраатаки да затворим мача с още един гол. Имаме добър колектив и имам вяра, че можем освен да излъжем всеки, само че и да се надиграваме. Така ще е и в Разград в идващия кръг ", сподели след дуела Дончич.

Навън пред стадиона обаче имаше много отрицателни мнения от почитателите на Локо София във връзка с играта. Прокраднаха се и отзиви, е със сърбина няма по какъв начин да се получат нещата.
 Данило Дончич: Честита победа на Славия, през днешния ден играхме доста едва
Данило Дончич: Честита победа на Славия, през днешния ден играхме доста едва

Сърбинът призна превъзходството на " белите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР