Славия ще си върне вратар в края на есенния дял.

...
Славия ще си върне вратар в края на есенния дял.
Коментари Харесай

Славия си връща вратар

Славия ще си върне вратар в края на есенния дял. " Белите " ще разчитат още веднъж на младия Иван Дерменджиев. Стражът бе пратен неотдавна чартърен във втородивизионния Спортист (Своге), който бе стихотворец от някогашния треньор в школата на " белите " Ивайло Василев.

Както е известно, Славия продаде титуляря си Антонис Стергиакис в Блекбърн. Така сега под рамката столичани разполагат с 18-годишния наследник на Вили Вуцов - Светослав, и 44-годишния Георги Петков. Именно ветеранът се чака да пази в дербито с Левски след паузата в шампионата поради националните тимове. Дотогава отборът към момента няма да си е върнал Дерменджиев. Той бе притеглен в Славия при започване на юли, откакто преди този момент изкара проби в Арда (Кърджали), само че не бе утвърден. Преди това пази за втородивизионния Ботев (Гълъбово).

Вратарят е роден на 31 декември 2000 година. Договорът на стража с " белите " е до лятото на 2022 година. В Славия са предпочели да си го върнат, с цел да може Радослав Станев да го развива дружно със Светослав Вуцов, вместо да бъде привличан различен пазач за заместител на Стергиакис.

През идната седмица пък в София би трябвало да се завърне треньорът на столичани Александър Тарханов. Той се прибра в Русия, с цел да си оправи документите. Проблем с работната му взиа възпрепятсва представянето му и вписването в БФС. Така в последните мачове " белите " бяха водени от шефа на школата Ангел Славков и помощник-треньора Мартин Кушев. Тарханов се чака да седне на пейката за първи път в дербито с Левски.
" Тема Спорт " efbet Лига 9 кръг, събота 17 октомври  Славия 18:00  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР